Ruski stan o kojem svaka porodica sanja: zavirite u raskošan dom u najljepšim bojama (FOTO)

Ako zamišljamo kako izgleda savršenstvo modernog uređenja stana, onda su ruski dizajneri naše misli pretvorili u remek djelo, piše Lepa & srećna.

ruski-stan (1)

Ruski dizajnerski studio Svoya od jednostavnog dupleksa stvorio je pravo porodično gnijezdo. Bijela boja otvara prostor u svakoj sobi, a dodatak plave i crne stvara osjećaj toplote. Jednostavna dnevna soba sa ugaonom garniturom savršeno je mjesto za okupljanje porodice. Iz dnevnog boravka prelazi se u prostor za trpezariju i kuhinju koje odlikuje doza elegancije i savršen sklad bele i boje drveta.

ruski-stan (3)

U istoj nijansi su i moderne stepenice, a poseban efekat ostavlja unikatan viseći luster. Spavaća soba je uređena u toplim bojama, dok su mračne nijanse i zanimljive pločice različitih boja učinile da kupatilo izgleda kao idealna prostorija za spa tretman.

ruski-stan (7)

Na spratu se nalazi i mini dnevna soba, ali ono što posebno oduševljava jeste nježna soba za bebu. Bez previše igračaka i jarkih boja, ova posebna dječija soba podsjeća na minimalistički stil sa dozom perfektne elegancije. Iako djeluje previše jednostavno pero na zidu razbija monotoniju i podsjeća da je to soba za radost i maštanje.

Foto: ТАТЬЯНА КОВАЛЕНКО/Svoya-studio/Promo

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: