INTERIJER OD 31 M2; Mali stan u pješčanim tonovima

Ovaj se mali apartman definitivno ne može pohvaliti svojom veličinom, ali zato ima prekrasnu boju zidova, koja je ugodna oku i grije dušu. Ova pješčana nijansa stvara ljetnu atmosferu u interijeru i istovremeno služi kao stilska podloga za dekoracije, a prostor izgleda šik i estetski je privlačan.

stan (1)

U vrlo lijepoj kući iz 19. stoljeća, nekadašnjem hotelu Excelsior u Göteborgu, na drugom katu nalazimo ovaj lijepi stan kvadratnog tlocrta. Dnevni boravak je u njemu u jedinici s kuhinjom u otvorenom, svijetlom i prozračnom tlocrtu. Soba je jednostavno i elegantno namještena sivim dvosjedom i malim stolićem za kavu, a ima i dovoljno mjesta za stol za blagovanje. Postavljeni su bijeli drveni podovi, a zidovi su obojeni nježnim bež nijansama koje podižu lijepe podne i stropne letvice, dok je krov ukrašen rozetom.

stan (2)

Iz dnevnog boravka vode bijelo obojene ljestve do polukata u kojem je bilo dovoljno prostora za smještaj kreveta 120 x 200 cm, a ispod kojeg je velika garderoba.

stan (3)

Elegantan interijer opremljen je bijelim kuhinjskim ormarićima i radnom plohom izrađenom u prirodnom kamenu s pločom za kuhanje i sudoperom. Pećnica je od nehrđajućeg čelika, dok su hladnjak i zamrzivač te perilica u punoj veličini integrirani u unutrašnjosti. Zidovi kuhinje obojeni su u bijelo, a pozadina je ukrašena mozaik pločicama u boji bisera.

stan (4)

Već na ulazu, mali je hodnik preplavljen svjetlom. Pod je ovdje prekriven crnim mramorom, a zidovi obojeni istom svijetlom bež bojom kao i dnevni boravak.

stan (5)

Kupaonica je opremljena tuš kabinom, radijatorom za sušenje ručnika, WC-om, perilicom rublja i sušilicom rublja. Kutak za tuširanje, koji je zaštićen staklom, luksuzno je opremljen sa stropnim tušem i ručnom mlaznicom. Kupaonica krase sivo-crni pod od prirodnog kamena s podnim grijanjem, a zidovi su obloženi velikim svijetlim bež pločicama.

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: