DOM IZ SNOVA: Zavirite u luksuzni penthouse u Beogradu (FOTO)

Vlasnici stana, mladi par, željeli su da im se stan u mirnom dijelu Beograda preuredi u moderan i funkcionalan dom s naglašenom pristupačnom i prijateljskom notom.

penthaus-beograd (1)

Studio za dizajn interijera Gradnja.rs i arhitektica Sonja Brstina uspješno su ispunili te želje te preuredili čitav interijer kojim dominiraju moderne linije i boje s umjerenom dozom klasike i avangarde.

Stan se nalazi na gornjem dijelu zgrade te ga okružuje prostrana terasa na koju je moguće izaći iz gotovo svake prostorije. Dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja i knjižnica organizirani su kao jedinstven prostor u kojemu je ljubičasta boja tepiha i jastuka u kontrastu s dominantnim zemljanim tonovima. Dječjom sobom dominiraju ružičasta i zelena boja, a glavna spavaća soba u smirenijim je tonovima.

penthaus-beograd (22)

U obje spavaće sobe indirektna rasvjeta daje osjećaj dubine i čini prostor ugodnijim što je postignuto pregradnim zidovima. Posebnu čar daju i tapete, i dok su u dječjoj sobi postavljene one na šarene prugice, u spavaćoj sobi su neutralne s nenametljivim cvjetnim dizajnom. Cijeli prostor krase veliki prozori koji pružaju dovoljnu količinu svjetla, a u dnevnom boravku na zanimljiv su način ukrašeni prozračnim zastorima koji cijeloj prostoriji daju luksuzan izgled.

Foto: Gradnja.rs

Izvor: gradnja.rs

Vaš komentar na članak: