Zavirite u najskuplji stan na Manhattanu: Vrtoglavica u 2000 kvadrata…

Smješten na dva najviša sprata Ritz-Carlton hotela površine od gotovo 2000 kvadratnih metara, ovaj fascinantni stan ima pogled na rijeku Hudson, Kip slobode i Svjetski trgovinski centar.

Najskuplji stan 10

Tri apartmana u Ritz-Carlton hotelu prodaju se kao jedinstveni penthouse po cijeni od 118,5 miliona dolara. Tom vrtoglavom cijenom oborio je rekord i postao najskuplja nekretnina u donjem dijelu Manhattana.

Smješten na dva najviša sprata Ritz-Carlton hotela površine od gotovo 2000 kvadratnih metara ima pogled na rijeku Hudson, Kip slobode i Svjetski trgovinski centar.

Najskuplji stan 8

Ovaj luksuzni apartman sastoji se od tri stana: prvi je bio u vlasništvu Randalla Jenkera, a sastoji se od četiri spavaće sobe i pet kupaonica, dok su druga dva stana bila u vlasništvu Gari Sigala i imaju veličanstvenu terasu površine gotovo 300 kvadratnih metara.

Najskuplji stan 6

Iako su vlasnici dvije različite osobe, penthaus se prodaje kao jedinstvena cjelina, a novi će kupac imati pristup svim uslugama hotela, kao što su na primjer održavanje i posluživanje u sobi.

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: