Stan od samo 36 kvadrata, a u njega stane čak pet soba: Ne vjerujete, gledajte! (FOTO)

Predsoblje, spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja i kupaonica – svih pet soba stalo je u ovaj stan – studio apartman površine od samo 36 metara kvadratnih… I to sobe opremljenje sa svime potrebnim za njihovo udobno korištenje. Pogledajte kako…

stan-transformisanje (1)

Nalazi se u zgradi izgrađenoj 1920. godine na Manhattanu i kompletno je adaptiran. Prvo je proširena kuhinja, tako da postoji više radnog prostora. Također, promjene su napravljene u kupaonici. No, najzanimljivija stvar je bila kada su autori projekta, dodali u ovu sobu zid sa automatiziranim pokretnim strojem.

stan-transformisanje (2)

Stan-transformator – idealno ako imate ograničen prostor od 36 metara kvadratnih. Tako je odlučeno da se organizuje sve, tako da se navečer u stanu pojavi puna soba s prigušenim svjetlom i širokim TV-om na zidu nasuprot kreveta. No, u popodnevnim satima, kada je krevet slopljen, u zid na njegovom mjestu je pun ormar. Premješanjem zida, okrene se TV za 180 stupnjeva – i to je prije nego što spomenemo dnevni boravak.

stan-transformisanje (3)

Usput, stan je osigurao i blagovaonicu za četiri osobe! Nalazi se u neposrednoj blizini prozora, što ga u pogledu rasvjete i vizualnog izgleda prostorno proširuje. U njemu nikom neće biti tjeskobno i neugodno!

U kuhinji i kupaonici možete pronaći sve što vam je potrebno za kuhanje i osobnu higijenu. Ugrađeni namještaj igra posebnu ulogu. Doista, zahvaljujući ladicama, kliznim vratima, imate mogućnost ne samo prilagoditi već i ograničiti prostor, ali i stvara dojam stalnog pokreta i života.

stan-transformisanje (4)

Ako govorimo o bojama, radi se o igri LED rasvjete i bijele. Kao rezultat toga, zidne dekoracije, kao i svi pokretni elementi su u bijeloj boji, što daje kontrast i slaže se sa tamnim podovima i namještajem u dnevnom boravku i blagovaonici. Apartman 5:1 – jedinstveno je rješenje za male prostore .

stan-transformisanje (5)

Ovo je prilika da prostor koristite 100%, što je novi vlasnik mogao osjetiti u samo 36 metara kvadratnih.

Izvor: decorinportal.com

Vaš komentar na članak: