Nekretnine u Srbiji: 3 prelijepe kuće van Beograda (FOTO)

Ako želite da pobjegnete od gradske gužve i buke u dom ušuškan prirodom, ovo su predlozi prelijepih kuća van Beograda koji su stvorene za vas.

Uglavnom kada dođemo u određene godine, stanove u metropoli prepuštamo svojoj djeci, a mi težimo da pronađemo svoju oazu mira, daleko od brzog života u velikom gradu. Luksuzne kuće na periferiji velikih gradova pravi su izbor ako želite da uživate u tišini i zelenilu koje okružuje vaš dom. Pravi primjeri za takav dom, jesu luksuzne kuće u Grockoj, Subotici i na Fruškoj Gori, nalik kućama u bajci.

Prelijepo opremljena kuča u Grockoj

Ova luksuzna kuća od 120 kvadrata potpuno je okružena zelenilom, a sadrži i prelijepu okućnicu od 10 ari. Kuća je kompletno opremljena svim stvarima, kao i kaminom, pa daje utisak pravog toplog doma. Takođe, sadrži trem i terasu, kao i garažu koja je u izgradnji. Cijena ovog doma iznosi 95 000 eura.

kuce-u-srbiji (1)

kuce-u-srbiji (2)

Jedinstvena i autentična kuća na Fruškoj Gori

Drvena eko brvnara izgrađena je na jednoj od najboljih lokacija na Fruškoj gori, na placu ukupne površine od 2109 kvadrata. Kuća je potpuno okružena zelenilom, a ima i prelijep pogled na Dunav i Novi Sad. Novosagrađena kuća kompletno je izgrađena od drveta i ima oko 120 m2 u dvije etaže. U donjem dijelu se nalazi kuhinja, dnevna soba, jedna spavaća soba i kupatilo, a u gornjoj etaži je velika otvorena galerija koja se po potrebi može pregraditi u sobe. Takođe, u dvorištu se nalazi prelijepi bazen. Cijena kuće iznosi 290 000 eura.

kuce-u-srbiji (3)

kuce-u-srbiji (4)

Luksuzna kuća iz bajke u Subotici

Ova kuća je udaljena 12 kilometara od Subotice, izgleda poput pravog dvorca iz bajke. Vila ima 355 kvadrata i potpuno je okružena zelenilom, nalik na pravu kuću iz bajke. Potpuno opremljena prelijepim stvarima, sa velikom okućnicom punom raznovrskog bilja, ova kuća rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Takođe, kuća ima nekoliko terasa i fantastičan pogled. Cijena ove vile je 129 550 eura.

kuce-u-srbiji (5)

kuce-u-srbiji (6)

Izvor: lisa.rs

Vaš komentar na članak: