Drvena koliba sa najljepšim pogledom na svijetu (FOTO)

Above the Clouds Cabin posjeduje četiri spavaće sobe, tri kupaonice i predstavlja zadivljujuću kolibu koja se nalazi na granici Mauntin Wilderness i oblasti Chattanooga nacionalnog parka.

interijer-planinska-koliba-arhitektura-naslovna

Smještena je na oko osamsto metara nadmorske visine, taman dovoljno visoko da preuzme sve prednosti ovog spektakularnog pogleda, koji predstavlja najljepšu panoramu. Kako bi iskoristile sve prednosti planinskog krajolika, arhitekti su uvećali sve terase i prilaze na trijemovima kolibe. Glavni cilj interijera ove planinske drvene kuće je bio da ona dostigne rustikalnu eleganciju, ako takva stvar uopće i postoji. Tim je želio unijeti zajedno u prostor ove brvnare sve karakteristike i udobnost suvremenog doma, ali također i mnogo planinskih i drvenih elemenata.

Ne postoji bolji osjećaj od sjedenja u stolici za ljuljanje i uživanja u pogledu tijekom divnog sunčanog dana, ispijajući kavu, ili neki omiljeni napitak. Planinska lođa posjeduje lijepu i duboku kadu u kojoj možete uživati ​​zimi i ljeti, koja se nalazi u njenom dvorištu, na mjestu koje također pruža pogled od kojeg zastaje dah, dok se tijelo u isto vrijeme opušta i odmara u vodi vrlo ugodne temperature.

Noću možete uživati ​​na vanjskoj terasi i gledati u zvijezde na vedrom noćnom nebu, što samo upotpunjuje cjelokupan doživljaj koji čeka svakoga tko odluči odsjesti u ovoj predivnoj kući. Pogled je nevjerojatan, brvnara je velika i čista, i doslovno predstavlja dom daleko od kuće. Svi koji jednom prenoće iznad oblaka, samo teška srca mogu otići odavde.

Foto:

Izvor: dizajndoma.hr

Vaš komentar na članak: