DETALJAN PLAN ZA KUĆU U KOJOJ MOŽE ŽIVJETI VIŠEČLANA PORODICA! Poželjeti ćete da ova kuća bude upravo vaša!

Sada ćemo vam predstaviti detaljan plan kako možete sebi da izgradite predivnu kuću u kojoj može komotno da živi višečlana porodica, gdje će svako imati svoj kutak! Ona može da se gradi i na manjoj parceli, jer je njena forma izgradnje veoma jednostavna.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-665

Fasada na ovoj kući je tako lijepa i napravljena je od kombinovanih materijala, što daje veliku posebnost samoj kući.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-1

U kući se nalaze četiri spavaće sobe! Još jedna pogodnost ove kuće jeste u tomešto ima veliku garažu u koju možete smjestiti čak dva auta.

Ova kuća posjeduje i potkrovlje, te je možemo podijeliti na dva dijela. Naime, prvi dio predstavlja ogroman dnevni boravak u kojem možete da uživate sa svojim prijateljima i porodicom.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-7

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-9

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu (1)

Drugi dio, predstavljaju spavaće sobe.

Dnevni boravak je povezan sa trpezarijom, kao i sa kuhinjom. Iz kuhinje možete ući u malu prostoriju, koja predstavlja ostavu. Dok iz dnevnog boravka možete da izađete na terasu, odnosno imate izlaz u svoje dvorište.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-5

U prizemlju je smještena i jedna manja prostorija, pogodna za radnu ili gostinjsku spavaću sobu. Planom je predviđeno praktično rješenje sa dva kupatila, od kojih je jedno smješteno u prizemlju, a drugo na spratu.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu (2)

Na spratu se osim većeg kupatila nalaze i glavna spavaća soba sa zasebnom terasom kao i dvije dječije sobe koje dijele veću terasu. Pored kupatila se nalazi mala prostorija za garderobi i pomoćna prostorija smještena iznad garaže.

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-3

Šarmantna-kuća-za-veliku-porodicu-4

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: