ČAROBNA ŠUMSKA VILA

Ova mala vikendica u viktorijanskom stilu nekada je bila lovačka kuća, napuštena i zapuštena sve dok ju igrom slučaja Sandra Foster nije pronašla

Kućica u šumi  15

Najdraže stvari u životu često su upravo one koje nalazimo tamo gdje ih najmanje očekujemo, a upravo se to dogodilo Sandri. Uživajući u prirodi sa suprugom jednog su proljetnog dana naišli na ruševnu malu kućicu u koju se Sandra istog trena zaljubila. Još kao tinejdžerica sanjala je o maloj bajkovitoj kućici, poput ove.

Za obnovu i opremanje ovog malenog utočišta od 12 četvornih metara potrošila je svega 3.000 dolara. Većinu je predmeta pronašla na odlagalištima starog namještaja, buvljacima i second hand trgovinama. Prozore, vitrinu, stol, stolice sve je sama restaurirala i uredila u shabby stilu. I iako nema kupaonicu, vlasnica je u njoj pronašla svoj mir i sreću, a s koliko ljubavi i pažnje je interijer uredila možete pogledati u nastavku.

Kućica u šumi  23

Njezino malo utočište brzo je postalo vrlo popularno i izašlo na naslovnicama mnogih magazina, a vlasnica je o životu u kućici pisala na svom blogu, koji više ne vodi, ali vas pozivamo da ga posjetite Shabby Streamside Studio.

Foto: Shabby Art Boutique

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: