NAJLJEPŠE UGAONE GARNITURE ZA DNEVNU SOBU: evo šta treba da imate za udoban i lijep porodični stan

Ugaone garniture su uvijek u trendu kada je u pitanju uređenje enterijera, a evo koje boje, oblike i materijal treba da izaberete za svoj dnevni boravak.

Ugaone (1)

Klasične mebl štof garniture u crnoj, sivoj ili bijeloj boji savršeno se uklapaju u svaki dnevni boravak. Ukoliko želite da unesete malo vedrih boja u životni prostor onda slobodno možete da ekspirementišete sa žutim, plavim ili crvenim garniturama, piše Lepa & srećna.

Ako ipak izaberete klasične boje i oblik garniture onda razbijte monotoniju sa jastučićima u različitim i jarkim nijansama. Za male dnevne boravke izabertite garniture sa jednim ugaonim dijelom, a ona je i savršen izbor ukoliko u dnevnoj sobi imate i više namještaja, poput fotelje i dvosjeda.

Ugaone (2)

Za utisak prestiža i luksuznog enterijera neprevaziđene su kožne garniture, naročito u crnoj i bijeloj boji, a ljeti će svakako hladna koža pružiti pravi užitak za odmaranje.

Bez obzira da li živite u malom ili velikom stanu, ugaone garniture su idealan namještaj za opuštanje i druženje porodice, a mi vam predstavljamo najljepše garniture na Instagramu.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: