INSPIRACIJA POZNATIH: 15 ideja za luksuzni dnevni boravak

Dnevna soba je srce svakog doma, odnosno mjesto gdje se porodica i prijatelji sjedinjuju i gdje će vas ambijent navesti da zaboravite na sve svoje dnevne brige, zadatke ili šta god da vas nervira…

dnevne-sobe (1)

Mnogi od nas sanjare o veličanstvenoj dnevnoj sobi, sa udobnim sofama i gostoljubitvim kaminima, visokim plafonima i luksuznim komadima nameštaja, odnosno globalno gledano veličanstvenim dizajnom enterijera. Ipak, postoje i oni koji su ostvarili svoje snove kada se radi o ovoj temi, koji nam mogu poslužiti kao primjer ili jedna od ideja kako bismo i mi učinili isto.

Često zanemaren od strane mnogih, dizajn jednog doma veoma je važan dio naših života, ili bi makar tako trebalo da bude. Način na koji su naši domovi dekorisani i njihov izgled imaju izuzetno snažan uticaj na naš um, opuštajući ili opterećujući ga još više. Naravno, ne mogu svi ljudi sebi priuštiti skupocjeni namještaj i dekor, ali mora se priznati da uglađeni dizajn enterijera ima veliki uticaj na naše dobrostanje.

dnevne-sobe (2)

Ako su vam potrebne ideje za renoviranje doma, a posebno dnevnog boravka, prelistajte našu galeriju i pregledajte svih petnaest primjera koji će vas sigurno inspirisati. Klasični ili moderni, raskošni ili minimalističi, dizajn vašeg enterijera svakako vas može impresionirati.

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: