Zavirite u dva nova luksuzna stana koje je Đoković nedavno kupio na Manhattanu (FOTO)

Najbolji srpski teniser kupio je dva apartmana u luksuznoj zgradi na Menhetnu koju je projektovao renomirani italijanski arhitekta Renzo Piano, objavio je list ‘Wall Street Journal’.

Ðokovic kupio dva luksuzna stana na Menhetnu 665 l

Prema sopstvenom priznanju, Đoković je veliki poštovalac italijanskog arhitekte, čija je kompanija “RPBW” (Renzo Piano Building Workshop) projektovala još jednu zgradu u kojoj on poseduje apartman. Đoković je kupio stan u zgradi “Eighty Seven Park” u Majami Biču koji takođe često posećuje zbog turnira.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (12)

“Dopada mi se dizajn ove dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami se nalaze na mojoj listi putovanja svake godine i biće uzbudljivo imati mesto na koje uvek mogu da se vratim”, rekao je Đoković.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (8)

Kada bude završena 2018. godine, zgrada “565 Broome SoHo” u Njujorku će se sastojati od dva povezana staklena tornja, sa ukupno 115 stambenih jedinica. Zgrada će se uzdizati 30 spratova iznad zemlje, a prema navodima direktorke prodaje Stejsi Špilmen, Đoković je kupio dva odvojena dvosobna stana na višim spratovima zgrade.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (7)

Zgrada je dizajnirana kako da obezbedi stanarima maksimalno uživanje u pogledu zahvaljujući prozorima od poda do plafona koji prekrivaju celu površinu zgrade.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (6)

Stakleni paneli zaobljeni su na uglovima zgrade, čime su izbegnute ivice koje bi ometale impresivan panoramski pogled na reku Hadson i kvart Soho.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (3)

“565 Broome SoHo” će posedovati zatvoren bazen sa slanom vodom, biblioteku, fitnes i spa centar, međutim, ne i teniske terene.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (11)

Za perfektan izgled enterijera zadužena je francuska dizajnerska kompanija “RDAI” koja je sve odabrala za opremanje i dekorisanje stanova – od kuhinjskih ormarića od svetlog hrasta do samostojećih kada u kupatilima.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu (1)

Nije navedena tačna suma koju je teniser izdvojio za stanove od po 185 kvadratnih metara, ali je početna cena apartmana na višim spratovima te zgrade 5,4 miliona dolara.

Đoković kupio dva luksuzna stana na Menhetnu

Izvor: kucastil.rs

Vaš komentar na članak: