ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najljepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Ako maštate o malom stanu sa detaljima, vedrim bojama i savršenom organizacijom prostora, onda će vas ovaj enterijer inspirisati kako da uredite svoj dom.

Skandinavski stil (1)

Otvoren prostor, carstvo prirodne svjetlosti, jednostavan namještaj i detalji koji prave kontrast – ovo su neke od glavnih odlika skandinavskog dizajna, a svaku od njih je sa odlilčnim stilom i kreativnošću iskombinovala i uklopila u ovaj stan dizajnerska kompanija Nordico sa Tajlanda, piše Lepa & srećna.

Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su u jednoj prostoriji, ali savršeno ukopljeni da prostor bude funkcionalan. U dnevnom boravku se nalazi osnovni namještaj, poput ugaone garniture, stočića, polica sa knjigama, televizor i detalji (slike, satovi, ukrasi).

Skandinavski stil (5)

Iz dnevnog dijela se prelazi u trpezariju koja je najljepši pečat dala prostoru. Ovo je jedan od najljepših stolova i stolica za trpezariju od drveta, a kombinacija sa zelenim podmetačima čini da izgleda još ljepše. Svi kuhinjski aparati su smješteni u veliki bijeli plakar, što je odličan potez za uštedu prostora.

Iza kliznih vrata krije se mali radni kutak, a posebnu čar stanu daju detalji u zelenoj boji koji se kriju u svakoj prostoriji.

Spavaća soba je jednostavna i sastoji se od bračnog kreveta, fioka i televizora, a poseban efekat joj daje laminat na zidu iznad uzglavlja kreveta i bijele roletne na prozorima.

Izvor: lepaisrecna.rs

Vaš komentar na članak: