Tražili garsonijeru u Zagrebu, naletili na hrvatski Playboy Mansion – gajba iz snova za svakog muškarca

Kao što je to inače situacija u Hrvatskoj – ako nisi naslijedio stan od pokojne babe, ili ćeš u dugove ili u podstanare (ili oboje). Ako izabereš taj rent-a-swag život, moraš biti spreman na nenormalne susjede koji treniraju novozelandsku haku u tri ujutro, gazde koji dolaze u provjeru malo prečesto i loše uvjete života iako za njih izdvajaš suvo zlato.

vila-hrvatska

Skrolajući kroz oglasnike (jer realno – nitko ih više ne lista), na Indexovim besplatnim oglasima smo nabasali na ovo čudo od stana, doduše ovaj je na prodaju za mizernih 550 tisuća eura. Neće vam ništa ostati za leću i rižu.

zg-mansion-kuinja

U njemu je sve što bi osoba mogla poželjeti. Da ne idemo u tehničke detalje kako ima bluetooth i wireless slušanje glazbe i gledanje filmova, ajmo se baciti odmah na one najfinije James Bond/Barney Stinson detalje.

mansion-zg-jacuzzi

Jacuzzi koji je stalno spreman za akciju, projektorski kino sustav preko kojeg možeš gledati filmove iz jacuzzija na velikom platnu… Bezobrazluk. Treba se počastit čovjek s vremena na vrijeme.

Nalazi se u urbanoj vili u Zagrebu s drugih 6 stanova, a ta urbana vila ima i teretanu. Ne možeš imati fizičku konstituciju prosječnog saborskog zastupnika ako želiš često boraviti u tom jacuzziju sa “društvom”. A i tuš je onaj fini stakleni kakav vidimo u khm art filmovima.

mansion-zg-tus

Vlasnik oglasa je odradio dobar posao s poigravanjem pojmom Playboy Mansion. Naravno da ovdje nećete moći odraditi ekstravagantne tulume kao nekoć Hefner, ali stan je dobro uređen – a i vrt nam se nevjerojatno sviđa. Čak ima i umjetnu travu, ako želite na zraku odraditi nekakvu joga pozu.

mansion-zg-vrt

Za više detalja bacite oko na Index Oglas i ako imate dovoljno keša (u srebrnoj aktovki, nikako drukčije) – javite se. Pozovite nas na parti useljenja. Nemamo što donijeti na poklon, ali nešto ćemo odnijeti.

Izvor: idesh.net

Vaš komentar na članak: