Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

STAN KOJI OSVAJA: Skandinavski dragulj u moru bijelih interijera

Advertisement

Gotovo je nemoguće pronaći skandinavski interijer, a da nije u bijeloj boji. I nemamo mi ništa protiv. Dapače, bijeli prozračni interijer uvijek je dobro došao, ako nas pitate.

Skandinavski + orijentalni

Danas vam u ovom postu donosimo skandinavski interijer koji nam je svojim izvrsnim uređenjem uljepšao ovaj kišni dan. Vjerujemo da će i vama.

Riječ je o stanu u potkrovlju veličine 156 četvornih metara, pravom skandinavskom dragulju uređenom vrlo zanimljivo, ali i krajnje neobično za Stockholm u kojem se nalazi. Kombinacija je orijentalnog i skandinavskog stila, ali izgleda vrlo moderno, zapravo fantastično.

Skandinavski + orijentalni 1

Dizajner interijera zaista se potrudio oko uređenja kako bi zadovoljio vlasnike velike zaljubljenike u istočnu kulturu i orijentalni stil. Tople smeđe i zlatne tonove upotpunio je lijepi ukrasnim predmetima koje su vlasnici godinama brižno donosili sa svojih brojnih putovanja. U ovom velikom, otvorenom i toplom interijeru, već je na prvi pogled jasno da su kamin i zid glavne zvijezde prostora.

Skandinavski + orijentalni 2

U dnevnom boravku kontrastni smeđi detalji i jednostavne bijele sofe savršeno se nadovezuju i nagovještavaju da to nije kraj iznenađenja. Gotovo je svaka soba uređena nekim orijentalnim predmetom, ali vrlo skandinavski, pročišćeno. Ima tu i fotografija i slika, ali ništa od detalja nije pretrpano i nametljivo, sve je baš toplo s mjerom i ugodno oku. Baš kako volimo!

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: