Htjela je urediti dječje sobe i u trgovinama nije našla ništa. Tako je krenula čarolija s potpisom Sandre Kosović

Ako ne možete zamisliti dječju sobu u koju kad uđete kao da ste zašli u bajku, onda pogledajte ono što radi Sandra Kosović.

dječja soba (1)

Mlada kreativna Zagrepčanka, inače profesorica njemačkog jezika, dizajnom za dječje sobe počela se ozbiljno baviti prije četiri godine. Sve se dogodilo, kaže slučajno, kad je poželjela urediti sobe svoje djece i… kako to obično biva, u dućanima nije pronašla ono što je željela.

– Spojila sam ljubav prema dizajnu interijera i djeci te poznavanje njemačkog jezika i polako počela razvijati priču u Hrvatskoj i Njemačkoj – kaže Sandra.

Nastao je brend “Pinky Kiky” koji nudi toliko preslatkih detalja za svijet malih. Sandra kaže kako je razvila širok asortiman dekorativnih predmeta, od kutija za igračke, preko različitih maštovitih polica, svjetiljki, zidnih i samostojećih dekoracija – oblačića, mjeseca, leptirića, kućica… sve do pravih kućica za lutke.

dječja soba (2)

Nije to ni sve, ima tu i vješalica, ogledala, posteljine… čudo jedno koliko radi mašta Sandre Kosović, ali po svemu sudeći planova ima i većih. Namjerava proizvoditi i mali namještaj.

Ono što krasi Sandrine uratke je elegantan i pročišćen dizajn, pastelni tonovi te nježan i topao stil, zapravo sve u stilu jedne lijepe čarolije. Zanimljivost je što sve predmete izrađuje od drva i prirodnih materijala. U početku je, naravno, počela sama raditi, ali sada…

– Imam svoj mali pogon sa strojevima, ne radim više sama jer je to nemoguće s obzirom na obujam posla – objašnjava vlasnica brenda.

dječja soba (11)

Ono što radi Sandra Kosović sviđa se mnogim roditeljima koji joj se javljaju iz cijele Hrvatske, ali također i iz Njemačke, Austrije i Švicarske, čemu vjerojatno pripomaže i Facebook stranica na njemačkom koju je pokrenula paralelno s hrvatskom.

Izvor: slobodnadalmacija.hr

Vaš komentar na članak: