DŽENIFER LOPEZ PRODAJE SVOJ PENTHAUS NA MENHETNU: Zavirite u predivan stan popularne pjevačice (FOTO)

Dženifer Lopez je spremna da se zvanično oprosti od svog kraja, pa je na prodaju stavila svoj dom na Menhetnu po ceni od 27 miliona dolara.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (2)

Njen penthaus sa četiri spavaće sobe, šest kupatila i dva toaleta, koji je pre tri godine kupila za 22 miliona dolara, nalazi se u Flatiron distriktu i luksuzan je baš onoliko koliko ste pretpostavili.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (3)

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (4)

Luksuzni penthaus ima pogled na Medison Skver Park i nalazi se u Whitman građevini. Originalno izgrađena 1924.godine, ova zgrada je predratna i sadrži samo četiri rezidencije – svaka ima visoke plafone, pogled na park i usluge vratara. Naravno, stan Dženifer Lopez je dragulj u kruni ove zgrade.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (5)

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (6)

Njen dupleks penthaus ima oko 650 m2 prostora u enterijeru i dodatnih 300 m2 u eskterijeru na dva nivoa. Dom je opremljen ultimativnim luksuznim završnim detaljima, uključujući Arclinea kuhinjske ormariće pravljene po meri, Miele i Sub-Zero aparate, podove od hrastovine, kupatila od italijanskog mermera i Crestron smart home sistem.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (1)

Inače, Dženifer Lopez ima raznolik portfolio nekretnina. 2013.godine, ona je kupila imanje od 10 miliona dolara u Hemptonsu i već ima par nekretnina u tom kraju. Potom, tu je njeno imanje od 28 miliona dolara u Bel Eru koje je kupila 2016.godine.

luksuz-enterijer-dizajn-stan-kuce-poznatih (7)

Početkom ove godine, ona je prodala svoju vilu u luksuznom delu Los Anđelesa po ceni od 10 miliona dolara.

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: