Ni veće zvijezde ne mogu da se pohvale ovakvim domom: Zavirite u vilu koju su Kim i Kanje prodali za 17,8 miliona dolara

Reper Kanje Vest i njegova supruga Kim Kardašijan odlučili su da luksuzni dom u kom žive zamijene novim, a američku javnost zapanjila je cijena po kojoj su prodali svoju velelepnu vilu.

kim-i-kanje-kuca (1)

U pitanju je očaravajuća vila na Bel Eru koja sadrži ogroman bazen, veliki broj prostorija bogatih dnevnom svjetlošću i održavaju stil Kim Kardašijan pišu strani mediji.

- Njene kuće zaista pokazuju ko je ona u tom trenutku i upravo je to slučaj i s ovom – rekao je za E! Džoš Altman, koji već godinama sarađuje s rijaliti zvijezdom na prodaji i kupovini nekretnina.

kim-i-kanje-kuca (6)

Njen enterijer krasi strog minimalistički stil, objasnio je on, izuzetno je moderna i prikladna za modno osvješćene kupce.

- Stiče se utisak kao da hodate kroz neki nevjerovatan muzej. To je jedna od onih kuća u koje se ili odmah zaljubite ili ih uopšte ne razumijete.

Ipak, Altman ne hvali ovu vilu jer pokušava da je proda: za nju se već našao kupac. U pitanju je filantrop Marina Akton, za koju Altman objašnjava da je očarana ovom kućom.

kim-i-kanje-kuca (11)

Riječ je o velelepnoj vili koja sadrži čak šest spavaćih soba, osam kupatila i prostire se na 840 kvadratnih metara. Iz nje se pruža pogled na obližnji kanjon, a nalazi se u ekskluzivnom dijelu Bel Era, u kojoj možete vidjeti nešto manje od 300 kuća.

Ono što je posebno interesantno jeste da su Kanje i Kim kupili ovu kuću za devet miliona u januaru 2013, a napravili su u njoj toliko izmjena da je njena cijena gotovo duplirana.

Altman je otkrio da je prva kuća koju je prodao Kim Kardašijan – prije deset godina – bila manja kuća vrijedna 800.000 dolara.

Izvor: espreso.rs

Vaš komentar na članak: