SOFA KOJA SE TRANSFORMIŠE U KREVET

Magična sofa koja ima moć transformacije i pretvara se u krevet na sprat i to za samo 10 sekundi. Danas postoji sve veća potreba da se riješimo problema ograničenog prostora u savremenim kućama i stanovima, kao posljedica toga, multifunkcionalni namještaj je postao savršeno rješenje i bitan dio u uredjenju prostora.

sofa-koja-postaje-krevet-01

Arhitekta Giulio Manzoni je stvorio namještaj koji je genijalan i lijep u isto vijreme.

Ovaj komad namještaja je pravo rješenje i majstorski način da unesete multifunkconalnost, udobnost i stil u vaš enterijer.

Glavni okvir ove magične sofe je napravljen od kaljenog čelika sa drvenim panelima, dizajniranim da izdrže teret do 150 kg. Baza ovog prelijepog kreveta je takođe napravljena od drvenih letvi bukve za dodatnu udobnost. Krevet je opremljen presvlakama od 100% pamuka koje se lako skidaju i peru što je od velike vaznosti za higijenu. A postoje i dodatne opcije, pa možete izabrati jastuke ispunjene guščijem perjem i različite boje tkanina. U zavisnosti od raspoloživog prostora koji vaš dom pruza, Manzoni je dizajnirao dvije veličine sofa, koje će se savršeno uklapati u vaš dom.

Izvor: nekretninebl.com

Vaš komentar na članak: