06/10/2017 | Fotogalerije,Ostalo | Komentari

SVAKA ČAST: Tata svojim kćerkicama napravio kućicu za igranje, ali kad vidite kako izgleda iznutra, poželjet ćete se useliti u nju

Sudeći prema kućici (kućerini, zapravo) koju je vlastitim rukama izgradio svojim kćerima, Adam Boyd iz Michigana je jedan posve genijalan tata. Boyd je u dvorištu obiteljske kuće izgradio drvenu kućicu na dva kata koja izgleda bolje i veće nego većina pravih domova u kojima smo bili u posljednje vrijeme.

dječja-kućica (1)

Petogodišnja Avery i dvogodišnja Violet tako su dobile svoj poveći kutak za igru koji uključuje tobogan, ljuljačke, mrežu i stijenu za penjanje. Unutra imaju dnevni boravak, klupe za sjedenje, malu galeriju preko koje se penju na drugi kat, a sve je u nekoliko nijansi ljubičaste boje, budući da je to klinkama najdraža boja.

GRADIO JU JE VIKENDIMA

Boyd, koji je inače građevinar, kuću je gradio vikendima i kad god bi uhvatio nešto slobodnog vremena, a osim prostora za igru na kućici je izgradio balkon i drveni most s kojeg se cure mogu spustiti niz tobogan. Kućici je dodao i neke detalje poput ogledala, pahuljastih tepiha i šarenih jastuka, a oko svega mu je pomagala starija Avery.

dječja-kućica (2)

“Moja supruga i kćeri su cijelo ljeto ručale u kućici. Ona je profesorica tako da su provele mnogo vremena tamo”, rekao je 39-ogodišnji Boyd za ABC News. “Mnogo ljudi, što uključuje prijatelje i obitelj, reklo mi je da nisam normalan što to radim, ali ja sam jako zadovoljan kako je sve ispalo”, rekao je Boyd, inače direktor tvrtke ATB Building Inc.

SAD POKREĆE NOVI POSAO

Projekt je, naravno, ubrzo postao viralan, a s obzirom na gomilu komentara i interesa koji je izazvao, tata je sad pokrenuo novi posao; Spoiled Rotten Homes, a bavit će se, naravno, kućicama za djecu.

dječja-kućica (3)

Kaže da je ”sretan dok gleda kćeri kako se igraju u kućici, kao i kad se on tamo igra s njima”. Djevojčice i kućicu je fotografirala Rachel Goldsworthy, inače Boydova sestra. “To snimanje je bilo jedna prava velika igra. Morala sam uzimati pauze za čajanku”, rekla je Goldsworthy za ABC News.

KUĆA IMA DVA KATA

dječja-kućica (4)

CURE IMAJU PRAVI DNEVNI BORAVAK

dječja-kućica (5)

U KUĆICI SU PROVELE CIJELO LJETO

dječja-kućica (6)

SVE JE PUNO IGRAČAKA…

dječja-kućica (7)

… I OSTALIH STVARI ZA DJEVOJČICE

dječja-kućica (8)

IMAJU I TRIJEM TE MALO IGRALIŠTE

dječja-kućica (9)

S TERASE SE MOGU SPUSTITI TOBOGANOM

dječja-kućica (10)

DOSLOVNO IMAJU SVE

dječja-kućica (11)

OSTAVIO IM JE I PORUKU

dječja-kućica (12)

Foto: Rachel Goldsworthy, flashes of life photography/atb building inc/Facebook

Izvor: telegram.hr

Vaš komentar na članak: