Zavirite u vilu bokserskog šampiona Flojda Mejvedera (FOTO)

Za Flojda Mejvedera ste čuli sigurno u proteklih par dana, ako niste ranije…

luksuz-vila-arhitektura-imanje-posed-99

Naslovi brojnih novina, magazina i tv specijala sadržali su njegovo ime, zbog borbe visokog profila koju je čuveni bokser imao sa Konorom Mekgregorom. Čuveni meč za veliku količinu novca doneo je obojici pravo bogatstvo, što je Mejvederu samo uvećalo stanje na njegovom postojećem, već pozamašnom bankovnom računu.

Flojd je poznat u svetu po bezbrižnom trošenju novca i razmetanju bogatstvom – videli smo ga u hotelskim lobijima sa tigrom koji je njegov kućni ljubimac, videli smo ga u privatnim avionima i kao domaćina raskošnih zabava. Svi ovi prikazi njegovog bogatstva su bledi u poređenju sa njegovom neverovatnom vilom u Las Vegasu, koja ima površinu od oko 2.200 m2 i raskošna je koliko je to god moguće.

luksuz-vila-arhitektura-imanje-posed (12)

Njegov “skromni” dom ima pet spavaćih soba, sedam jedinstvenih kupatila i ograđeni golf teren svetske klase. Svaki kutak je izrađen od vrhunskih materijala i dekorisan samo skupocenim sitnicama o kojima mnogi od nas verovatno sanjare u svoje slobodno vreme.

Master spavaća soba i garderoba su definitivno vrhunac luksuza, a odmah za njima idu vinski podrum i velelepna trpezarija. Dnevni boravak i radna soba su dekorisani u elegantnom i muževnom stilu što savršeno prati ovog boksera, dok njegova vila poseduje naravno i bazen, kao i garažu i parking prostor za veći broj automobila. U ostalom, pogledajte i sami…

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: