NEPREVAZIĐENO LUKSUZNA VILA U DUBAIJU

Sa cijenom oko 54.5 miliona dolara, ova spektakularna vila sa 11 spavaćih soba vjerovatno je ultimativni privatni dom Dubaija sa nevjerovatno luksuznom ponudom…

luksuz-vila-arhitektura-dubai-99

Dio ove vile je i noćni klub u koji može stati do 200 ljudi! Ona se nalazi na jednom kraku predivnog Palm Jumeirah i ima svoju privatnu plažu na ovom nevjerovatnom vještačkom arhipelagu. Naravno, pogled koji se pruža kroz njene prozore je u najmanju ruku neprevaziđen. Sobe sa staklenim zidovima imaju pogled prema plaži i tirkiznim vodama zaliva, dok se u pozadini vidi i panorama grada, uključujući Burj Al Arab i Dubai marinu. Ona se nalazi na posjedu od 6.000 m2, a nudi oko 4.500 m2 prostora – 11 spavaćih soba i petnaest kupatila.

luksuz-vila-arhitektura-dubai (2)

luksuz-vila-arhitektura-dubai (3)

Izgrađena je prije deset godina i izgrađena kao hotel, sa svim uslugama i specifikacijama. Njen dio su krila namjenjena gostima, predivna kuhinja i privatno obezbjeđenje. Enterijere bi svakako trebalo osvježiti, ali smo sigurni da to neće predstavljati problem osobi koja je kupi.

luksuz-vila-arhitektura-dubai (4)

luksuz-vila-arhitektura-dubai (5)

Ako razmišljate o zabavi, ova vila nudi više od noćnog kluba. Tu je bioskop sa 16 mjesta, privatna trpezarija za 16 osoba, otvoreni i zatvoreni bazen, kao i privatna plaža koja vam je na raspolaganju kada god poželite.

luksuz-vila-arhitektura-dubai (6)

luksuz-vila-arhitektura-dubai (7)

Ona takođe ima i svoje mjesto za brod što samo doprinosi njenoj ekskluzivnosti, a svi stanovnici Dubaija znaju da je to veoma važna privilegija. Vjerujemo da vam njena cijena sada zvuči malo razumnije?

luksuz-vila-arhitektura-dubai (8)

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: