07/11/2016 | Kuće i Vile | Komentari

Dom Nataše Bekvalac: Životni prostor ispunjen ljubavlju i romantičnim detaljima! (FOTO)

Dom je utočište njene porodice, a kako bi svojim najmilijima obezbjedila što bolji ugođaj, Nataša Bekvalac je stan uredila u svom stilu i prema svojim potrebama. Lijepa pevačica je poznata po bajkovitim izdanjima, a njen dom savršeno opisuje njen stil, piše Story.rs.

natasa-bekvalac (2)

Bijela je boja koja joj savršeno odgovara, te ni ne čudi što je većina njenih stvari upravo takva, a lijepa pjevačica se potrudila da svoj stil upotpuni pastelnim nijansama.

Ipak, kako bi stvorila utisak udobnosti i komfora, Nataša Bekvalac je kutke svog doma upotpunila neobičnim detaljima, kao što su ramovi sa slikama ili neobičnim natpisima.

natasa-bekvalac (3)

Trpezarija se u potpunosti slaže sa ostatkom ovog brižljivo uređenog prostora. Poseban utisak ostavljaju zanimljivi detalji na zidu, a ono što je najvažnije je da u njoj ima dovoljno mjesta za sve.

natasa-bekvalac (4)

Antikvarne detalje se savršeno uklopila u svoj prostor, ali se može primjetiti da je lijepa pjevačica dosta vremena posvetila i udobnosti svog doma.

Naime, Nataša je odabrala sjajan kauč koji obožavaju i njeni ljubimci.

natasa-bekvalac (5)

Romantični detalji koji oduzimaju dah su se savršeno uklopili uz njen stil, a mnogi su primjetili i jednu posebnu zanimljivost. Naime, pored životinja Nataša Bekvalac je i veliki ljubitelj cvijeća, te su divni cvijetni aranžmani u njenom domu i više nego dobrodošli.

natasa-bekvalac (6)

Ipak, jedna stvar je pjevačici najdraža. Ljubav i pažnja koju dobija u svom domu, ne može se porediti ni sa čim, te je lijepu pjevačicu nedavno oraspoložio jedan divan gest.

natasa-bekvalac (7)

Izvor: story.rs

Vaš komentar na članak: