15/11/2016 | Kuće i Vile | Komentari

Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić u kojoj caruju raskoš i porodični detalji (FOTO)

Popularna pjevačica i mlada mama, Seka Aleksić, uživa u porodičnim trenucima u svojoj raskošnoj vili sa bazenom, a prostor koji je najviše oduševio njene obožavaoce jeste soba njenog sina Jakova…

seka-aleksic-vila (1)

Folk zvijezda Seka Aleksić odlučila je da pre nekoliko godina napravi luksuznu vilu nedaleko od Beograda koja će odisati porodičnom atmosferom, a koja je upotpunjena od kada je 24. septembra 2016. godine na svijet došao njen nasljednik Jakov.

Vodeći računa o svakom detalju, Seka je pažljivo birala namještaj, boju zidova, ali i ukrase koji će krasiti njen dom.

seka-aleksic-vila (2)

S obzirom na to da su pjevačica i njen suprug Veljko veoma pobožni, dio zidova prekriven je ikonama, koje njihovoj porodici donose mir.

seka-aleksic-vila (3)

Od ogromnog kupatila i skupocene kuhinje, preko garderobera do posebne sobe koja je opremljena kao kozmetički salon Seka je željela da sebi i svojoj porodici učini da se osjećaju maksimalno komforno i udobno.

seka-aleksic-vila (4)

Ispred kuće je prelijep vrt sa bazenom, a posebno mjesto u raskošnoj vili sada zauzima soba malenog Jakova koja u plavim i bijelim tonovima i sa preslatkim detaljima čini da izgleda kao iz prave bajke.

seka-aleksic-vila (5)

Sekin i Veljkov dom oduvijek je bio prava oaza mira, a ovaj kutak ga je učinio još toplijim, srećnijim i ljepšim.

seka-aleksic-vila (6)

Da podsjetimo, pjevačica je nedavno na svijet donela sina Jakova i od tada se rjeđe pojavljuje u javnosti, osim što ponekad objavi fotografije divnih porodičnih trenutaka i tako obraduje i raznježi svoje obožavaoce.

Izvor: story.rs

Vaš komentar na članak: