Soba za tinejdžericu

Tinejdžerske su sobe osebujan prostor. Izražavaju bunt, ali u isto vrijeme teže i odraslom svijetu uređenog i urednog prostora. Ne čudi ovo jer tinejdžerski je svijet prepun emocija, strasti i izjava bez dlake na jeziku. Tinejdžericama je teško udovoljiti i ponekad ih je najbolje pustiti da same urede svoju sobu, međutim nudimo vam nekoliko ideja koje će zasigurno oduševiti i vas i nju.

Tinejdžerice više nisu djevojčice, ali nisu ni potpuno odrasle. Više ih ne zanimaju princeze i prinčevi, barem se tako ponašaju, ali ih još uvijek privlači čaroban svijet bajki (a koga i ne bi?) i neće se pobuniti ako im date prijedlog da u tom stilu urede svoju novu sobu. Neka njihova soba postane pravi dvorac u kojem će se osjećati ugodno i zaštićeno!

Ukoliko izaberete ružičastu boju kao vodilju u uređenju sobe vaše tinejdžerice sigurno je da nećete pogriješiti. Pink je još uvijek jedna od omiljenih boja kod tinejdžera i samo je bitno iskoristiti nekoliko upečatljivih detalja koji će držati čitav prostor. Oprostit će vam i ako stavite baldahin na krevet jer to je tako ‘in’ i tako drugačije od svega što njezine frendice imaju.

Boje igraju veoma važnu ulogu u životu tinejdžerice. Uzmite neku izrazitu boju, bljedunjave nijanse iskoristite za svoju spavaću sobu. Crvena boja krvi je dobar izbor jer će najbolje oslikati njihove unutarnje doživljaje i osjećaje te vječitu brigu svake tinejdžerice – ljubav!

Uređenje tinejdžerske sobe životinjskim printovima također je odlična fora. Što mislite na sobu svu u bijelom s detaljima koji podsjećaju na leoparda? Vjerujte, vašoj će tinejdžerici ovo biti itekako cool!

I boja namještaja je veoma bitna. Izaberite sve komade namještaja u istoj boji, a najbolje je da se konzultirate sa svojom tinejdžericom koja se boja njoj trenutno najviše sviđa.

Pri uređenju sobe za svoju tinejdžericu pazite i na sljedeće:

Soba treba biti razigrana, a opet ozbiljna. Dakle, koristite detalje koje će podsjećati na djetinjstvo, ali opet neka ih ne bude previše jer ipak vaša tinejdžerica više nije klinka.

Ne zabravite na postere i cool fotografije – ovo je veoma važno u životu svake tinejdžerice pa izaberite nešto što ona obožava.

Modernost je veoma bitna pa neka soba za vašu tinejdžericu odiše tim štihom. Uskladite neke moderne detalje koje će sobi dati suvremeni dojam.

I znajte – poštujući volju svoje tinejdžerice kod uređenja sobe dobit ćete pravi dvorac na kojem će ona biti itekako zahvalna i to vam i pokazati!

Izvor: pomjeri.hr

Vaš komentar na članak: