Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Mali divni stan uređen za mladu ženu

Advertisement

Danas imamo odličan primjer modernog doma uređenog za mladu ženu. Interijer je uređen tipičnom ženskom shemom boja u ružičastim i bež tonovima, ali vrlo elegantno i nenametljivo.

stan-34-kvadrata (1)

Veličine je svega 34 četvorna metra i ima čak dvije sobe. Odvojenu spavaću sobu okrenutu prema mirnom dvorištu s krevetom i prostrani dnevni boravak s garniturom za sjedenje i stolom za blagovanje.

Kuhinja i ostava su odvojene prostorije i pružaju dovoljno prostora za smještaj stvari. Moderno opremljena kuhinja u tamno smeđoj boji izrađena je od oraha i ima prljavo ružičastu radnu ploču od mramora, koja lijepo pristaje uz kuhinjske ormariće.

stan-34-kvadrata (12)

Mala je kupaonica potpuno popločena crnim i bijelim pločica ima podno grijanje, umivaonik s pripadajućim ormarićem i tuš.

Još jedna zanimljivost ovog stana u Stockholmu je kuća u kojoj se nalazi. Riječ je o građevini s kraja 19. stoljeća, koju je koristio kao izložbeni prostor za kuće jedan od najpoznatijih majstora štukatura tog vremena Axel Notini i izgleda fantastično očuvano.

Izvor:  alexanderwhite.se

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: