Mali divni stan uređen za mladu ženu

Danas imamo odličan primjer modernog doma uređenog za mladu ženu. Interijer je uređen tipičnom ženskom shemom boja u ružičastim i bež tonovima, ali vrlo elegantno i nenametljivo.

stan-34-kvadrata (1)

Veličine je svega 34 četvorna metra i ima čak dvije sobe. Odvojenu spavaću sobu okrenutu prema mirnom dvorištu s krevetom i prostrani dnevni boravak s garniturom za sjedenje i stolom za blagovanje.

Kuhinja i ostava su odvojene prostorije i pružaju dovoljno prostora za smještaj stvari. Moderno opremljena kuhinja u tamno smeđoj boji izrađena je od oraha i ima prljavo ružičastu radnu ploču od mramora, koja lijepo pristaje uz kuhinjske ormariće.

stan-34-kvadrata (12)

Mala je kupaonica potpuno popločena crnim i bijelim pločica ima podno grijanje, umivaonik s pripadajućim ormarićem i tuš.

Još jedna zanimljivost ovog stana u Stockholmu je kuća u kojoj se nalazi. Riječ je o građevini s kraja 19. stoljeća, koju je koristio kao izložbeni prostor za kuće jedan od najpoznatijih majstora štukatura tog vremena Axel Notini i izgleda fantastično očuvano.

Izvor:  alexanderwhite.se

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: