Skladnih 40 kvadrata

Zahvaljujući sveobuhvatnoj reformi, u kojoj je mnogo toga promenjeno, mali stan od 40 kvadrata postao je harmoničan i prozračan prostor…

Mali stan se sastoji od kuhinje, malog dnevnog boravka, kupatila i spavaće sobe. U uređenju enterijera ovog doma korišćen je Ikea nameštaj koji se veoma lako montira, modernih je linija i funkcionalan.

Dnevni boravak obojen je u belo, a kontrast belim zidovima stvara Ikea crna sofa. Pored sofe nalazi se Ikea okrugli stočić za kafu, a velika polica sa knjigama je glavni fokus i dekor u dnevnoj sobi pored velike umetničke slike koja unosi vedrinu i dobro raspoloženje.

Trpezarija se nalazi u prolazu između kuhinje i dnevne sobe, sastoji se od stolica i stola iz Ikee. Kuhinja je opremljena ormarima i belim radnim površinama. Crveni stakleni paneli štite zid i unose boje u beloj kuhinji.

U uglu spavaće sobe nalazi se modularni orman koji se vrlo lako montira i on zamenjuje tradicionalne ormane. Modularni sistem takođe potpisuje Ikea. Da daju dubinu prostoru za spavanje vlasnici su zid iza kreveta obojili tamnom bojom. U krevetu, jastuci i posteljina pripadaju kolekciji Zara Home, a noćne stočiće zamenjuju pletene korpe koje takođe služe kao prostor za skladištenje stvari.

Kupatilo je malo, ali uredno. Popločano je modernim pločicama, 10×10 cm, u crnoj boji. Ostali elementi, poput lavaboa i tuša su u beloj kontrasnoj boji.

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: