24/09/2014 | Featured,Ostalo | Komentari

Police, stol, stubište i ‘skladište’ u jednom, može li bolje?!

Višenamjenski namještaj je vrlo popularan u posljednje vrijeme. To je idealno rješenje uštede prostora bez da se naruši udobnost i funkcionalnost doma. Dizajneri kao da se natječu tko će taj koncept podići na novu, višu razinu. Ovo stubište je jedno od idealnih rješenja.

To je zapravo više od samog stubišta. Služi i kao prostor za pohranu te radni prostor s policama. Inovativan dizajn osmislio je Mike Mejier pod nazivom Élevé. Takozvani ‘sve u jedan’ radni prostor se nalazi u sklopu kuće u Haagu, u Nizozemskoj.

Riječ je o ručnoj izradi, a elementi su sastavljeni od hrastovog drveta i crnog čelika. Dizajn je jednostavan i izvrsno se uklapa u minimalistički uređene stanove.

Struktura je podijeljena u dva dijela, odnosno u gornji i donji dio, a može se prilagoditi potrebama korisnika. Police i pretinci su integrirani u strukturu i odlični su za pohranu i slaganje stvari.

Osim toga, tu je i niz panela s različitim visinama koji se mogu koristiti kao radni stol, ali i kao način da se popnete na gornji dio. Donji dio ima velike, široke stube koje se smanjuju kako se približavate vrhu.

Izvor: magazin.net.hr

Ocijenite fotografiju i dodajte Vaš komentar

Ocijenite fotografiju od 1 do 10 ....

* Ocjene se ažuriraju svaka 24 sata!

Komentari: