Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Najskuplje planinske kolibe koje će vas oboriti s nogu (FOTO)

Advertisement

Ove zimske sezone, nevjerovatne, privatne lože su otvorene širom svijeta, kako bi predstavile konkurenciju postojećih luksuznih hotela…

kolibe-naslovna

Lože koje vam mi ovog puta predstavljamo su definitivno najluksuznije i najbolje na svijetu i one predstavljaju šlag na torti, kada govorimo o najpopularnijim odmaralištima koje posjećuju samo oni najbogatiji. Kurševel u francuskim Alpima i Aspen u Koloradu su dva svakako najposjećenija luksuzna odmarališta svijeta, pri čemu Aspen više privlači domaću publiku, dok se Kurševel brine za potrebe kako domaćih i stranih tržišta. Ako niste odabrali lokaciju za svoj zimski odmor, mi ćemo vam pomoći.

Chalet Titania, Megève (Francuska) – $240,000 nedeljno

Ova loža sa površinom od oko 2.000 m2 nalazi se u istorijskom Megeveu i može primiti do 25 gostiju u 12 VIP apartmana. Dio ove lože su i soba za igru, kućni bioskop, biblioteka, vinski podrum, konferencijska sala sa dovoljno mjesta za 30 osoba, bazen, spa, teretana i zid za penjanje visok 11 metara. Ovaj luksuzni rustični posjed dolazi sa uslugama punog tima, uključujući kuvara i batlera.

planinske-kolibe (8)

Chalet Serena, Aspen (SAD) – $255,000 nedeljno

Smještena u jednom od najboljih dijelova Aspena, Chalet Serena se nalazi na par minuta od najboljih lokacija za šoping, objedovanje i skijanje. Sa 760 m2 prostora, ona može primiti do 14 gostiju u sedam spavaćih soba. Dio ove lože su medijska soba, vinarija, teretana i đakuzi, a sve to je okarakterisano tradicionalnom dekoracijom i klasičnim komadima namještaja.

Chalet Elisa, Aspen (SAD) – $255,000 nedeljno

Rustični enterijer ove lože će vas odvesti u svijet mašte sa svojim pogledom koji se pruža prema Crvenoj planini i Hunter Creek dolini. Veliki prozori, prozračni ambijent i uređeni eksterijer čine ovu ložu zaista unikatnom. U njoj ima dovoljno mjesta za 16 osoba, koje će dobiti priliku da uživaju u sobi za bilijar, spa i media centru, teretani i velikom bazenu. Dio paketa iznajmljivanja ove lože čini i usluga tjelohranitelja!

planinske-kolibe (13)

Chalet Eugenia, Klosters (Švajcarska) – $260,000 nedeljno

Ovo odmaralište sa površinom od 1.400 m2 i istorijskim i tradicionalnim vrijednostima, evocira uspomene na eru koja je prošla, a koja je bila okarakterisana elegancijom i stilom. Ona nudi šest individualno dizajniranih spavaćih soba raspoređenih na četiri sprata, gdje može biti smješteno do 12 osoba i osoblje od 6 članova.

Chalet N, Leh (Austrija) – $270,000 nedeljno

Sa poznatim gostima poput Tine Tarner i Rijane, Chalet N ima 11 apartmana, pri čemu glavni apartman ima površinu od 180 m2, osoblje od 23 člana, prozore od neprobojnog stakla, vinski podrum, bioskop i Hermes kupatilske proizvode. Sama loža savršeno kombinuje tradicionalnu arhitekturu sa dekadentnim, luksuznim enterijerom, sa idealnim i ličnim završnim detaljima.

planinske-kolibe (28)

Chalet Atlantique, Kurševel (Francuska) – $315,000 nedeljno

Chalet Atlantique je izvrstan posed koji kombinuje tipični alpski rustični šarm sa prefinjenim i uglađenim luksuzom. Ova loža nalazi se na samo pet minuta od centra čuvenog Kurševel 1850 ski odmarališta, njegovih barova i restorana. Površina ove lože je 405 m2 i ona nudi pet spavaćih soba sa vrhunskim pogledom na Alpe.

Chalet Owens, Kurševel (Francuska) – $347,000 nedeljno

Ova loža predstavlja pametnu kombinaciju savremenog dizajna, tradicionalnih materijala i namještaja koji potpisuju najbolji brendovi svijeta. Sa površinom od 1.500 m2 i šest enormnih apartmana, ovaj posjed nudi skijaške staze svjetske klase, kao i najbolje moguće pogodnosti. Ovdje se nalazi i spa, koji ima veliki zatvoreni bazen i nešto manji bazen na otvorenom. Tu ćete pronaći saunu, hamam, balsku salu površine 250 m2, bioskopsku salu, salon lepote, Technogym fitness centar, 2 sobe za masažu, tri žičare i još mnogo, mnogo toga.

Chalet Jane, Aspen (SAD) – $355,000 nedeljno

Chalet Jane ima šest spavaćih soba, u kojima 12 gostiju može biti udobno smješteno. Sa svojom površinom od 1.500 m2, ova loža ima zatvoreni bazen sa dva đakuzija, parno kupatilo, saunu i teretanu. Druge pogodnosti koje su dio paketa su vinski podrum, tri bara i velika prostorija za rekreaciju. Ova loža definitivno odiše modernim luksuzom, zahvaljujući svom savremenom dekoru, skupocjenim umjetničkim djelima i primamljivim pogledom.

planinske-kolibe (32)

Chalet Edelweiss, Kurševel (Francuska) – $370,000 nedeljno

Ovaj posjed se može opisati kao epski, zbog svoje površine od 3.000 m2 i sedam spratova. Dio ove lože je i podzemna garaža sa liftom za kola i 20 parking mjesta. Takođe, tu je i noćni klub u koji može stati do sto ljudi. Chale Edelweiss ima osam spavaćih soba za ukupno 16 gostiju i jedan od najboljih spa kutaka u okolini, sa glomaznim bazenom, đakuzijem, barom i ležaljkama za uživanje. U spa dijelu se nalaze dvije prostorije za tretmane i masaže, potpuno opremljena teretana, kao i hamam i sauna.

Chalet Bellevue, Kurševel (Francuska) – $400,000 nedeljno

Chalet Bellevue posjeduje velikodušni volumen, koji se otvara prema panorami planina koje okružuju ovo zimsko odmaralište. Njena površina iznosi 1.300 m2 i ona nudi dovoljno mjesta za 10 osoba u pet spavaćih soba. Dnevni boravak ove lože ima plafone duple visine i impresivne prozore od poda do plafona kroz koje možete posmatrati nezaboravno lijepu prirodu koja vas okružuje. Pored predivnog bioskopa, ovdje postoji prostrani bar i noćni klub sa podijumom za igru, ložom, DJ boksom i nevjerovatnim sistemom za rasvjetu. Takođe, tu je i ogromni zatvoreni bazen sa prostorom za relaksaciju, đakuzi, hladno kupatilo, hamam i sauna.

Izvor: luxlife.rs

loading...

Vaš komentar na članak: