31/10/2014 | Featured,Kuhinja | Komentari

Futuristička eko kuhinja

Ova moderna kuhinja, futurističkog dizajna sadrži kompletan sistem upravljanja otpadom i vodom, koji donosi inovativni zaokret za skladištenje i preradu otpada i tečnosti u vašoj kuhinji.

Kroz složen, eko – prijateljski sistem ova kuhinja pretvara svaki otpad u novi izvor i svaku kap vode u povratnu tečnost.

Ekokook ima tri mikro – biljna sistema koji pomažu da se smanji uticaj na životnu sredinu: mikroplant 1 koristi se za čvrsti otpad, mikroplant 2 koristi se za tečne otpade i mikroplant 3 se koristi za organski otpad.

Kuhinja ima mašine koje koriste malu čeličnu loptu da razbiju staklo za smanjenje otpada, kao i zavrtanj da slomi konzerve i boce sa vodom. Ugrađena dvostruka sudopera sa rezervoarom za vodu i dva krčaga sakupljaju kuhinjsku vodu i pomažu vam da reciklirate čistu vodu koju možete koristiti za vaše cveće i biljke. Filter takođe dolazi sa kuhinjom, omogućavajući vam da uklonite nečiste čestice. Uređaj za vodu može da uštedi i do 15 litara dnevno.

Konačno, tu je i bubanj koji je deo microplant 3 sistema i koji koristi zemljane crve da razbiju organski otpad, voće, povrće i ljuske od hrane.

Futuristički Ekokook sistem će zaista doneti zdravu i privlačnu promenu u vašoj kuhinji, kao i celoj zajednici i svetu.

Izvor: mojenterijer.rs

Vaš komentar na članak: