Dva doma sa šarenim dječjim sobama

Ništa ne može toliko potaknuti dijete koliko odrastanje u domu u kojem su ljepota i dizajn visoko cijenjeni. U ova dva doma dizajnerice Juliyje Butove, ta sklonost stilu ne odražava se samo kroz zajedničke životne prostore, već i u prekrasnim dječjim sobama. Kad dijete ima mjesto za igru koje može nazvati svojim, kreativno osmišljeno kako bi stimulirali njihov rastući um, mogućnosti za njihovu budućnost postaju beskrajne. Pogledajmo unutar tih prostora za vlastite mladenačke inspiracije.

U glavnom boravišnom prostoru prvog doma, primarne boje žuta i crvena suprotstavljaju se protiv hladne, neutralne boje zobene kaše. Način na koje ove svijetle boje iskaču iz cijelog dizajna daje inače jednostavnom i modernom domu razigranu notu. Paleta stvarno nosi cijeli zajednički prostor, od naglašenog zida do stolaca u blagovaonici i jastuka, pa sve do glavne spavaće sobe, gdje žuta poprima malo prigušeni ton.

U dječji sobi sve je puno žute, no dodano je još više boja, a neutralna boja kaše ustupa mjesto pastelnim roza tonovima. Ultra kul tepih i geometrijska zidna tapeta daju ovoj sobi poseban kreativni poticaj svakom klincu.

Dječja soba je mjesto gdje stvari stvarno postaju zanimljive sa spremnim prostorom za čajanku za djevojke, uključujući i sve ostalo – od ružičastih pokrivača na krevetima do preslatkih tapeta s uzorkom trešanja na zidu.

Izvor: uredjenje-doma.com

Vaš komentar na članak: