04/09/2015 | Featured,Ostalo | Komentari

Čišćenjem protiv negativne energije

Čišćenjem protiv negativne energije

Takva čišćenja potrebno je raditi baremjednom godišnje, kako bi oživjeli prostor i potakli tok enegije. No postoje i situacije kada je čišćenje potrebno obaviti nevezano za periodično čišćenje.

Loš osjećaj

– kada osjećamo da je nekako sve usporeno u životu, kao da nema mogućnosti za napredak
– kada se osjećamo umorno, deprimirano ili smo učestalo bolesni, prehlađeni i sl.
– kada se ukućani često sukobljavaju bez nekog očitog ili dubokog razloga
– Kada se netko od ukućana osjeća suicidalno ili pak nesvojstveno agresivno
– kada se djeca plaše biti sama u nekoj prostoriji ili ne žele niti ući u neku kuću
– kada ljudi zaziru od boravka u nekim prostorijama ili nas nitko ne posjećuje doma bez očitog razloga
– kada djeca ili netko od ukućana pati od noćnih mora

Bolest

– ponekad čišćenje prostora može pomoći proces liječenja
– nakon preležane bolesti treba očistiti prostor kako bi osigurali da sva negativna energija, koja prati bolest, napusti dom

Preseljenje

– prije preseljenja u novi dom treba napraviti čišćenje kako bi se obnovila i izbacila stara ustajala energija, te kako bi se izbjegao Zakon prethodnika, tj. ponavljanje povijesti prethodnih stanara

kada živite u unajmljenom domu koji ne smijete preuređivati ili u vlastitom nepovoljnom domu, a nemate mogućnost preuređenja ili preseljenja, učestalo periodično čišćenje može poboljšati energiju u domu.

Poticanje povoljne energije

– kada želite oživjeti prostor, učiniti ga ugodnijim i povoljnijim
– kada želite privući sreću i pozitivna događanja u svoj život
– kada započinjete novi poslovni poduhvat, novu vezu, novu godinu i sl.
– kada kuća/stan nije bila dugo renovirana i kada je razina energije niska
– kada želite privući prijatelje u svoj dom ili poslovne partnere u poslovni prostor
U svim ovim slučajevima čišćenje prostora od negativnosti bitno bi promijenilo situaciju na bolje. Što ne znači da to treba biti jedina metoda.

Kako očistiti prostor?

Postoje razne metode, a većina nas ima neke svoje male rituale zasnovane dijelom na preporukama stručnjaka, dijelom na vlastitim sklonostima. Ovdje donosim točnu proceduru, opisanu od brojnih stručnjaka, no moram priznati da se i sama ne pridržavam baš svih koraka kada čistim vlastiti dom. Primjerice ne palim svijeće niti koristim zvono. Ostavljam to svakome na vlastitu procjenu i intuiciju. Pročitajte cijeli tekst, a potom odlučite sami.
Kada ste se odlučili za čišćenje trebate odabrati povoljan trenutak. Tako što ćete se osigurati da Vam neko vrijeme nitko neće smetati,. Navodno da je najpovoljnije obaviti čišćenje odmah nakon što je prestala padati kiša ili snijeg, jer je tada i zrak najčišći i energija najpovoljnija. Potpuna zabrana čišćenja je za vrijeme nevremena, padalina i grmljavine s munjama. Također se savjetuje obaviti čišćenje u prijepodnevnim satima ili u podne.
Dodatak svemu navedenom može biti još i to da barem jednom godišnje, za velikog proljetnog čišćenja, ne nužno za vrijeme čišćenja energije, trebate kuhinju očistiti solju. Možete rastopiti morsku sol u vodi i krpom prebrisati sve kuhinjske površine, počevši od poda, vrata, kuhinjskih elemenata, zidova, pa čak i posuđe. Isto možete primijeniti i na ostale prostorije, samo izbjegavajte površine neotporne na sol.

Izvor: ljepotica.si

Ocijenite fotografiju i dodajte Vaš komentar

Čišćenjem protiv negativne energije Trenutna ocjena: 10.00/10 | Glasova: 2

* Ocjene se ažuriraju svaka 24 sata!

Komentari: