Preuredio kuću: Trebalo mu je 15 godina, rezultat je šokantan (FOTO)

Vladimir Chaika iz Ukrajine na svojoj kući radi zadnjih 15 godina. Uredio je svoju trokatnicu tako da izgleda kao da je iz 17. i 18. stoljeća. Ovaj umirovljenik je veliki zaljubljenik u umjetnost, a inspiraciju je crpio iz grofovskih zamaka, prenosi Oddity Central.

uredjenje-kuce (1)

Kaže da ga je oduvijek fascinirao unutarnji dizajn dvoraca iz 17. i 18. stoljeća, a kako je radio godinama na gradilištu, imao je volju, znanje i iskustvo potrebno za redizajn kuće. Za ovaj komplicirani projekt trebalo mu je punih 15 godina.

Vladimir je imao tešku nesreću 1997. godine zbog koje se morao rano umiroviti. To mu je ostavilo dosta slobodnog vremena pa je počeo razmišljati o dekoraciji kuće. Proučavao je francuske zamke i nabavljao jeftine materijale, u čemu su mu pomagali i prijatelji.

uredjenje-kuce (2)

Za dugotrajnost samih radova je, kako kaže, kriv on sam jer je htio svaki detalj dovesti do savršenstva. Na primjer, prvi kat je mijenjao četiri puta dok nije bio potpuno zadovoljan.

uredjenje-kuce (3)

Kaže da je njegov rad postao popularan diljem Kijeva pa mogli dolaze kod njega kako bi fotografirali unutrašnjost kuće. Također, mnogi budući mladenci su tražili da se fotografiraju za vjenčanje unutar kuće.

Izvor: 24sata.hr

Vaš komentar na članak: