BOMBONA OD 32 KVADRATNA METRA

Ovaj mali stan, od samo 32 kvadratna metra, jasan je primjer dobro raspoređenog prostora i dokaz da je u malom prostoru moguće smjestiti sve potrebno za ugodan život.

zanimljiv-dizajn-malog-stana-2

Tiny House dizajnirao je Jeff Wilson, kreirajući zanimljiva rješenja za svaki problem malog stana. Promjenjivi namještaj nam omogućuje mijenjanje prostora ovisno o okolnostima. Tako dobijemo kauč ​​po danu, a razvučemo krevet noću.

U stražnjem dijelu dnevnog boravka, koji služi i kao spavaća soba, ugrađene su staklene stijene od poda do stropa, kroz koje u prostor ulazi puno prirodnog svjetla. Tako dobijamo manji osjećaj klaustrofobičnosti u ovako malom prostoru.

U kuhinji možemo naći sve elemente na koje smo navikli u modernoj kuhinji, uključujući sve električne uređaje.

zanimljiv-dizajn-malog-stana-3

Stepenice ujedno služe kao ladice za pohranu stvari. Ovo je samo jedan od primjera odličnih dizajnerskih rješenja interijera ovog malog stana.

Na ulazu kupaonice naći ćemo ormar kroz cijeli hodnik koji nas vodi u dnevnu sobu. Njegove police nam omogućavaju dovoljno prostora za pohranu naše odjeće.

Mali prostor na odgovarajući način iskorištava svoj puni potencijal, u potpunosti nam nudeći sve raskoši na koje smo navikli u domu.

Izvor: kucica.net

Vaš komentar na članak: