ZAVIRITE U NAJSKUPLJI APARTMAN NA SVIJETU: izgleda savršeno, a od cijene će vam se zavrtjeti u glavi

Iako se misli da su centri sa najskupljim smještajem – Las Vegas i Dubai, vjerovali ili ne, najskuplja hotelska soba nalazi se u Ženevi.

penthaus (1)

Rojal penthaus u hotelu Prezident Vilson zvanično je najskuplji apartman na svijetu u kome noć košta čak 80.000 dolara.

Osim što ima najveću cijenu, najveći je apartman u Evropi sa 1.650 metara kvadratnih. Posebnost mu daje i terasa sa pogledom na Lamansko jezero.

Apartman prima 12 ljudi (svako ima zasebnu sobu), pa cijena apartmana po osobi iznosi 6.600 dolara. Postoje dvije glavne sobe, koje imaju svoje mermerno kupatilo i džakuzi iz kog se pruža pogled ka jezeru.

penthaus (2)

U apartmanu, kao što se pretpostavlja, borave poznate bogate ličnosti, zbog čega je obezbjeđena velika sigurnost – prozori otporni na metke, privatni lift, ojačan sigurnosni sistem, ali i dugmad za hitne slučajeve raspoređeni po cijelom apartmanu. Takođe postoji i privatna teretana.

Naravno, najskuplji apartman na svijetu ne podrazumjeva samo standardne sadržaje. Gosti mogu da gledaju emisije na najvećem TV ekranu na svijetu, zabavljaju se na klaviru ili uživaju u umjetničkoj kolekciji rijetkih i drevnih predmeta.

Izvor: b92.net

Vaš komentar na članak: