U kartonsku kutiju je postavio nekoliko komada uglja! Ovaj trik će i vama dobro doći, pa ćete ga uraditi!

Prilikom obavljanja nekih poslova, možemo da se služimo rzanim trikovima sa kojima ćemo u velikoj mjeri da olakšamo taj posao. Sve te trikove smislili su neki genijalci, koji ih kasnije postavljaju na internet i pomažu drugim ljudima pri obavljanju istih tih poslova.

Da ih nema sigurno bismo se mnogo više mučili i trebalo bi nam više vremena da sve to uradimo, ali na svu sreću sada nam je to olakšano!

U ovom tekstu otkriti ćemo vam nekoliko trikova koje možete primjenjivati svkai dan, te koji će vam definitivno biti korisni, da ćete ih početi preporučivati svojim prijateljima.

Evo nekih od tih trikova:

Ako vam se često odvezuju pertle, odnosno ako se na početku počnu otporavati, onda samo trebate na taj dio da postavite malo super ljepila.

trikovi (1)

Ako pravite roštilj i tom prilikom vam nedostaju kliješta, onda sami to i napravite, tak što ćete uzeti dvije kašike na njima napravite proreze i spojiti, baš kao što možete vidjeti na slici ispod!

trikovi (2)

Ako želite da vam šmirgl papir traje duže vremena , onda u tu svrhu možete iskoristiti ljepljivu traku!

trikovi (3)

Ako trebate negdje da ponesete ugalj, a ne želite da isprljate ostatak stvari, onda ga stavite u praznu kartonsku kutiju od jaja i tako ponesite. Ništa vam se nećete ispraljati niti poprimiti miris uglja.

trikovi (4)

Još mnogo korisnih trikova možete da pogledate na narednom videu:

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: