Stan u ovoj zgradi košta 20 miliona dolara: Vrijedi svaku paru, pogledajte! (VIDEO)

Nova stambena zgrada koja se gradi na ostrvu Turnberi u Majamiju na Floridi nudi svojim stanirama ultimativnu udobnost, komfor i luksuz, a jedan stan u njoj košta nevjerovatnih 20 miliona dolara.

zgrada-miami

Možda vas je cijena zaprepastila, ali u nastavku ćete vidjeti da zaista vrijedi svaku paru! Dizajnirao ju je Karlos Zapata za kompaniju Turnberry Associates, a visoka je impozantnih 198 metara.

Ako na samom početku kažemo da ova zadivljujuća zgrada, koja se nalazi uz ivicu okeana, sadrži svoj privatni aerodrom, koji se prostire na 30 hiljada kvadratnih metara, vrijedi li da nastavljamo? Privatni parking ne treba ni pominjati!

Naime, svaki stan u luksuznom oblakoderu, koji će biti dostupni 2018. godine, sadrži privatan bazen, po dve ogromne terase sa spektakularnim pogledom na pučinu okeana.

zgrada-miami2

Tu su i luksuzne kuhinje, trpezarije i spavaće sobe, opremljene skupim, sofisticiranim namještajem. Svaku prostoriju krase visoki prozori, koji omogućavaju predivan pogled tokom čitavog dana. Zamislite samo da sa voljenom osobom posmatrate sunce koje zalazi za pučinu okeana iz jednog ovakvog stana?

Sa svoja 54 sprata, luksuzna zgrada raspolaže sa 154 stana, veličine od 255 do 930 kvadrata. Svaki stan ima najmanje tri, a najviše šest soba.

Najjeftiniji apartman košta “svega” 3,75, dok će za najskuplji vlasnik morati da izdvoji čak 20 miliona dolara. U njoj je čak i hol ekstravagantno opremljen, a 90 odsto je urađen u staklu.

Naravno, stanari zgrade mogu da uživaju na privatnoj plaži i ne treba da brinu za svoju bezbjednost, jer ih 24 sata čuva profesionalno obezbjeđenje.

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: