Raspametiće vas: Pogledajte šta ovaj čovjek krije u podrumu!

Stiv Fišer ima kuću koja će vas raspametiti! Oduševiće vas samo jedan pogled na njegovu vilu, bazen ili dvorište, ali pravo iznenađenje tek slijedi kada zavirite u njegov podrum.

luksuzna-vila-stiv-fisher (1)

Da, dobro ste pročitali. Pravo blago krije se u podrumu kuće. Više od 530 metara kvadratnih nikad bolje iskorišćenih. Kuća bukvalno leži na vodi, ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Bazen je dubok tri metra i specijalno dizajniran bez ivice (tzv. infinity pool).

luksuzna-vila-stiv-fisher (2)

Neobičnog je oblika sa mini prolazima koji se prostiru duž cijele kuće. Napunjen je morskom vodom. Dakle, niste na plaži, ali je more svuda oko vas. I ono što je najbolje – možete da skačete u vodu gdje god hoćete. Možete da otplivate do kupatila, recimo.

luksuzna-vila-stiv-fisher (3)

Cijela kuća puna je svjetlosti, prostrana i otvorena, tako da svježina dopire do svakog njenog kutka. Samo “soba” koja leži na bazenu koštala ga je 2 miliona dolara. Nema nijedan jedini zid.

luksuzna-vila-stiv-fisher (4)

Međutim, najbolje tek slijedi – podrum je pretvoren u pravi mali podvodni raj za zabavu! Izgleda kao akvarijum, samo što umjesto riba, možete da gledate ljude koji plivaju u bazenu.

luksuzna-vila-stiv-fisher (5)

Sve je potpuno bezbjedno. Vlasnik ima samo jednu zamjerku – tepih! Ne sviđa mu se tepih? Ko će još da primjeti tepih?

Izvor: stil.rs

Vaš komentar na članak: