Raskošan dom Putinove kćerke koju on krije od javnosti: Luksuzan penthaus od 700 kvadrata! (VIDEO)

Penthaus kćerke ruskog predsjednika Vladimira Putina u kojem je nekoliko godina živjela s partnerom, stavljen je na prodaju, i to za više od 2,8 miliona eura.

Foto: funda.nl

Foto: funda.nl

Marija Putin prodaje luksuzni stan od oko 700 kvadratnih metara u holandskom gradu Vorshotenu, nedaleko od Haga. Penthaus, prema opisu na stranici za prodaju nekretnina Funda, ima šest spavaćih soba, 12 nadzornih kamera, terasu, lift i odmah je dostupan.

Putinova kćerka je navodno napustila zemlju 2014. godine, ali holandski list De Telegraaf je izveštavao još 2013. da Marija živi u ovom gradu i da ju je lokalno stanovništvo u više navrata videlo u supermarketu.

Poznato je da Putin porodicu drži dalje od medija i kamera, a kćerkinoj selidbi u Holandiju se navodno protivio. Upućeni izvori tvrde da su Marija i holandski biznismen, ujedno i vlasnik penthausa, Jorit Fasen u braku već duže vrijeme, piše Newsweek.

Fasen je privukao pažnju medija u Rusiji kad je bio meta napada na putu u Moskvi 2010., dok je radio kao zamjenik predsjednika uprave jedne ruske konsultantske firme. Na putu su ga napali i brutalno pretukli ljudi iz obezbjeđenja ruskog bankara Matveja Urina, koji su uhapšeni i zatvoreni.

Gdje trenutno borave Putinova kćerka i njen muž nije poznato, ali u januaru prošle godine ruski magazin New Times pisao je da žive u Moskvi.

Izvor: utarnji.hr

Vaš komentar na članak: