Prati nas na Facebooku! Klik na Like!

Svaki dan pišemo nove stvari

Praktično uređenje stana zaludjelo Internet: kako su Doni i Nikol u garsonjeri napravili 5 soba (FOTO+VIDEO)

Advertisement

Doni i Nikol obožavaju dio San Franciska u kojem žive, ali u njihovom malom stanu nikada nisu imali dovoljno prostora. Kako bi Donijeva momačka garsonjera postala prostranija nakon početka njihovog zajedničkog života, pametno su iskoristili visinu tavanice od skoro 4 metra.

garsonjera-5-soba (1)

Tako su u jednom kutku napravili krevet na gornjem nivou (spavaću “sobu”), dok je ispod njega sa strane do milimetra iskorišćen prostor za Donijevu garderobu. Tu takođe ima i dovoljno mjesta za skladištenje stvari.

Direktno ispod kreveta nalazi se Donijeva “kancelarija”, koji lako može da postane i trpezarija, kada se privuku sto i stolice.

garsonjera-5-soba (2)

A tu je i dodatni ležaj za goste koji se spušta, tako da se na taj način dobija i gostinska “soba”.

garsonjera-5-soba (4)

garsonjera-5-soba (5)

Život u ovakvom stanu ima brojne prednosti, među kojima je svakako i činjenica da ste primorani da vam sve bude “pod konac”, a tu svakako pomažu i brojne kutije u kojima Doni i Nikol drže uredno složene neophodne stvari.

garsonjera-5-soba (6)

Prekoputa ovog genijalno dizajniranog dijela stana nalazi se zid koji je sav u ogledalu. Ali i on zapravo “krije” još mjesta za skladištenje stvari i Nikolin orman.

garsonjera-5-soba (7)

Pošto zbog ovako dizajniranog enterijera mladi bračni par nema dovoljno mjesta za televizor, došli su na genijalnu ideju – da postave projektor i ugrade veliko platno, tako da im čitav stan u sekundi postaje kućni bioskop!

garsonjera-5-soba (8)

To sve ukupno čini dodatnih 5 prostorija u ovom malom stanu. Genijalna transformacija, zar ne?

Izvor: stil.kurir.rs

loading...

Vaš komentar na članak: