Ova kućica ima svega 18 kvadrata, a nećete vjerovati kolika joj je cijena (VIDEO)

Unutrašnjost ove prekrasne kućice uređena je najskupljim dizajnerskim komadima.

mala-kuca

Ako volite malene životne prostore i oduševljavaju vas arhitektonski i dizajnerski projekti u kojima se svi zaista trude maksimalno iskoristiti svaki centimetar prostora, onda će vas ova mini kuća apsolutno oduševiti.

Ova kućica od svega 18 kvadrata nastala je kao dio Tiny Heirloom projekta, a odiše vintage i glamuroznim stilom.

Središnji komad su tamne, drvene stepenice (koje su ujedno i spremište, stolice i stol) koje vode do minijaturne dnevne sobe, dok se u dnu stepenica nalazi preslatka, dizajnerska kuhinja s ogromnim, prilično magičnim kristalnim lusterom.

Zavirite u unutrašnjost jedne od najskupljih malih kuća na svijetu:

No, sigurno se pitate koja je cijena ovog prilično skladno uređenog, ali užasno malog doma? Možda će vas iznenaditi, ali cijena ove kućice procijenjena je na nevjerojatnih 150 tisuća američkih dolara.

Ipak, kad uzmemo u obzir da su apsolutno svi komadi unutar ove kuće najveće kvalitete, ova se cijena možda neće činiti toliko visokom.

Svi kuhinjske površine napravljene su od skupocjenog mramora, a aparati su redom skupocjeni – od velikog frižidera, preko pećnice pa do dubokog sudopera.

A još skuplji komadi nalaze se u kupaonici ove kuće, pa tako njeni stanari mogu uživati u mirisnim kupkama u prekrasnoj, vintage kadi, kakve nemaju ni puno veći životni prostori. I da ne zaboravimo ponovno spomenuti – ni onaj ogroman kristalni luster koji apsolutno oduzima dah nije baš naročito jeftin…

Izvor: net.hr

Vaš komentar na članak: