Oduševiti ćete se kada vidite kako izgleda nova vila Rodžera Federera!

Teniski as Rodžer Federer uskoro će se preseliti u svoju novu luksuznu vilu u Švajcarskoj, koja je smještena na obalama jezera Cirih…

federerova-vila (1)

Njegova nova vila košta preko osam miliona eura, a on će se sa porodicom preseliti u nju krajem ove godine. Takođe, u ovoj vili bi trebalo da mu se pridruže i njegovi roditelji, koji će živjeti u odvojenom luksuznom stanu koji je dio ove vile. Građevina koja je novi dom ovog vrhunskog sportiste nosi naziv The Residence, a ima prozore od poda do plafona, veliki bazen i balkone sa veličanstvenim pogledom koji se pruža preko jezera Cirih. Federer se iz svog rodnog Bazela preselio u Volerau u martu 2008.godine, godinu dana prije nego što se oženio.

Federerova nova vila sa staklenim zidovima smještena je na posjedu od oko 1.5 hektara i ima podzemni parking. Vila ima površinu od 500 m2, te će slavni teniser sa svojom porodicom ovdje moći da uživa u komforu.

Moja žena ima pune ruke posla i radi koliko god da može. Ja se trudim da joj pomognem koliko god da sam u mogućnosti. Kada smo na putu, sa nama su uvijek bake i deke, kao i članovi mog tima. Svakako, potrebna nam je pomoć drugih ljudi kada smo na putu, kako bi Mirka imala prilike da odspava barem malo ili posjeti neki moj meč. Najpotrebnije je da budete dobro organizovani, i mi sada znamo kako najbolje funkcionišemo. Radujem se životu putovanja sa svojom porodicom, a biće dovoljno vremena bez putovanja kada završim tenisku karijeru”, rekao je Federer.

Na mjestu na kom će niknuti ova vila mogu se vidjeti užurbani radovi i vrijedni majstori, pošto se trude da ova prestižna, savremena građevina sa veličanstvenom glazurom bude gotova ove godine. Inače, za projekat izgradnje angažovana je kompanija Kamata Development.

Izvor: luxlife.rs

Vaš komentar na članak: