05/12/2017 | Uradi Sam,Video | Komentari

NAJBOLJI NAČIN DA UŠTEDITE NOVAC: Balon presjecite na pola, a onda ga stavite u čašu…

Da bismo sebi olakšali posao, možemo da se služimo različitim trikovima. Sve te trikove možemo da pronađemo na internetu, a i mnoge društvene mreže ih prikazuju! Oni su jako zanimljivi, ali i korisni, jer nam u velikoj mjeri olakšavaju!

balon

Iako ste vjerovatno dosta puta pomislili kako se vi ničega od toga ne biste sjetili, vjerujte da bi, samo je potrebno da imate dovoljno motivacije , te da zaista želie da sebi olakšate neki posao.

Ako pak ne želite da razmišljate, nego vam je lakše da pronađete neke trikove, onda svakako trebate posjetiti našu web stranicu, jer na njoj možete da pronađete dosta zanimljivih savjeta !

Ovaj trik je jako jednostavan.

Sve što trebate da uradite jeste da uzmete jedan balon i uz pomoć makaza , presječete ga na pola. Sigurno se sada pitate zašto biste to radili!? Dio tog balona ćete uzeti i postaviti na dno čaše, te na taj način spriječiti da se čaša može klizati, odnosno spriječiti ćete da se može razbiti.

Na narednoj slici možete da vidite kako to izgleda:

balon2

Obzirom da je balon hrapav, on neće dozvoliti čaši da se kliže. Ovo možete uraditi na svim čašama, te ih na taj način i ukrasiti.

Podijelite ovo sa svojim prijateljima, kako bi i oni saznali za ovaj trik!

Izvor: 5do12.info

Vaš komentar na članak: