04/12/2017 | Kuće i Vile,Video | Komentari

Zavirite u dom danske kraljevske porodice: Sami ukrasili novogodišnju jelku, jedan detalj svima zapao za oko! (VIDEO)

Kraljevske porodice se po mnogo čemu razlikuju od ‘običnih’, ali nešto ipak imaju i zajedničko, barem je to slučaj sa predstavnicima danske monarhije.

danska-porodica (1)

Naime, princ Frederik, princeza Meri i njihova djeca sami su ukrašavali svoju novogodišnju jelku. Na snimku koji je objavila danska kraljevska porodica na Jutjubu vidi se kraljevski par kako u društvu prinčeva Kristijana (12) i Vinsenta (6) kao i princeza Izabele (10) i Džozefine (6) na jelku postavljaju svijeće, ukrase u obliku Djeda Mraza i zvijezda sa fotografijama najmlađih članova.

danska-porodica (2)

Međutim, tu se našao i kengur. Mnogi su se zapitali odakle takav netipični detalj na novogodišnjoj jelci, ali sva nedoumica nestaje kada se uzme u obzir rodna Australija princeze Meri. Na ovaj simbolični način buduća danska kraljica željela je da predstavi i svoju domovinu.

danska-porodica (3)

I dok je Meri “upravljala” čitavim ukrašavanjem, Frederik se nije libio da se popne na merdevine kako bi ukrasio najviše dijelove jelke.

danska-porodica (4)

Na snimku se vidi i raskošna unutrašnjost rezidencije danske kraljevske porodice. Enterijer Amalienborga krase ogromna ogledala, kristalni lusteri i skupocjeni namještaj, kako i dolikuje pripadnicima jedne monarhije.

danska-porodica (5)

Međutim, ipak preovladava utisak koliko su Frederik i Meri sa svojim nasljednicima poput sasvim obične porodice koja uživa u malim radostima, kakvo je ukrašavanje novogodišnje jelke.

Pogledajte snimak:

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: