Malo stambeno čudo od 12 kvadrata krije unutrašnjost koja će vas očarati (FOTO/VIDEO)

Francuski tvrtka Baluchon specijalizirana za gradnju malenih mobilnih kuća nedavno je završila svoj posljednji mali dom pod nazivom Essen’Ciel.

essen-ciel-baluchon-1

Kuća je dizajnirana za klijenta koji je niz godina proveo u karavanu te poželio novi mobilni dom koji će biti veći, bolji i ugodniji, – kako navodi tvrtka na svojim Facebook stranicama.

Essen’Ciel šareni je maleni dom na kotačima uređen suvremeno s mnoštvom dobrih dizajnerskih rješenja koja štede prostor. Uz iskoristivu duljinu od svega 6 metara, tvrtka je uspjela ugurati relativno prostranu kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu. Kako navode na svojim stranicama u prostor je dizajniran za ugodan boravak četiri osobe. Essen’Ciel je kompletno opremljena kuća, ali u malom prostoru.

essen-ciel-baluchon-14

Essen’Ciel mobilna kućica sastoji se od prizemlja i potkrovlja za spavanje do kojeg se dolazi stepenicama od kojih se prve dvoje mogu uvući kada nisu u upotrebi radi uštede prostora. U prizemlju je smješten mali šareni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje koja se prema potrebi može pretvoriti u ležaj za dvije osobe, malim radnim stolićem i geometrijskim modernim policama.

essen-ciel-baluchon-6

Na svojim službenim stranicama tvrtka nije navela cijenu ovog modela, ali ako je suditi prema ostalim malenim Baluchon kućama, početna cijena bi mogla biti 60.000 eura.

Više informacija o Essen’Ciel mobilnoj kući pogledajte na službenim stranicama tvrtke Baluchon.

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: