ŽENSTVENO I ELEGANTNO: Lijepi stančić po mjeri mlade žene (FOTO)

Dnevni boravak je mali, ali udoban prostor za druženje i opuštanje. Namješten je bijelim kaučem, odgovarajućim tabureom i bijelim stolićem za kavu, a usmjeren je prema prozoru ispred kojeg se može spustiti platno za projiciranje filmova i televizijskog programa.

ženstveni stančić (1)

Kutak je dodatno ukrašen plitkim bijelim policama na kojima se nalaze velike slike koje unose boju i uzorak u prostoriju, za pod je odabran sivi tepih koji je uparen s jastučićima.

ženstveni stančić (2)

Iza kauča nalazi se zavjesa koja popunjava prazan prostor zida. Pokraj boravka smještena je jednostavna, ali elegantna kuhinja s blagovaonicom koju čini okrugli stol s četiri stolice u kombinaciji bijele boje i svijetlog drva, a ispod se nalazi odgovarajući sivi tepih.

ženstveni stančić (3)

ženstveni stančić (4)

ženstveni stančić (5)

ženstveni stančić (6)

Kuhinjski elementi su dvobojni, s bijelom bojom odabranom za gornje ormariće i petrolej zelenom za donje elemente koji unose vedrinu u prostor.

ženstveni stančić (7)

ženstveni stančić (8)

Spavaća soba je u odvojenoj prostoriji i uređena je kombinacijom elemenata sive i bijele boje uz dodatak svijetlog drva. Pažnju u prostoriji privlači nekoliko odličnih detalja poput tapeciranog zaglavlja kreveta, visećih noćnih ormarića i sustava za odlaganje stvari koji uključuje viseću vješalicu, otvorene police i ormariće od svijetlog drva.

ženstveni stančić (9)

ženstveni stančić (10)

Kupaonica je također usklađena s ostatkom prostora i to pomoću petrolej zelene boje kupaonskog ormarića, bijelih polica i sivih pločica s uzorkom.

ženstveni stančić (11)

ženstveni stančić (12)

ženstveni stančić (13)

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: