STAN ZA POŽELJETI: Sreća za dvoje smještena u 35 kvadrata

Dobra ideja, dobar raspored i izvrsna kombinacija boja glavne su karakteristike ovog stana veličine 35 četvornih metara nazva ‘Sreća za dvoje’ iza kojeg stoji ruski studio Klever Design.

Sreća za dvoje

Riječ je o vrlo moderno uređenom prostoru u dubokim zelenim tonovima, s biljnim uzorcima i lijepim drvenim površinama. Dizajneri su osmislili ovaj mali stan za mladi par, koji je želio lijepi, moderan i prozračan prostor s odvojenom spavaćom sobom, ali otvorenom i povezanom kuhinjom i dnevnim boravkom te elegantnu kupaonicu s kadom.

Već pri samom ulasku pažnju privlači sjajno uređen hodnik. Lijepi veliki ormati smješteni su duž cijelog zida prostiru se od poda do stropa u neutralnoj, ali uvijek šik sivoj boji. Tu su i topli drveni podovi te zeleni i cvjetni uzorci iz dnevne sobe, koji nagovještavaju da je riječ o modernom uređenom stanu.

Sreća za dvoje 3

Bazna boja u cijelom stanu je neutralna, a sastoji se od sive i bijele palete boja upotpunjene ugodnim zelenim nijansama, koje daje dinamiku prostoru. Što se tiče odabrana namještaja, dizajneri su bili nepogrješivi. Lijepa bijela kuhinja s drvenim stolom za blagovanje i sivim dvosjedom te zidovima u nježnoj sivoj boji stvorili su od društvene zone savršeno mjesto za druženje uz fine zalogaje ili gledanje dobrog filma.

Sreća za dvoje 7

Tu je i mali prostor za rad te osvježavajuća spavaća soba s ograđenim balkon, dok je kupaonica ukrašena modernim pločicama i rasvjetom.

Foto: Klever Design

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: