Prostor u skladu s trendovima: Cool stan od 47 kvadrata (FOTO)

Kada se na ispravan način spajaju stari elementi i novi trendovi, atraktivni interijeri koji nastaju bez iznimke su vrijedni pažnje! Jedan od njih je i stan na fotografijama koji se prostire na 47 kvadrata i odličan je prostor za život mladog para koji uživa u svijetlom zajedničkom prostoru, ali se na kraju svakog dana rado povlači u smirujući privatni kutak.

Cool stan od 47 kvadrata (1)

Već s ulaza nailazimo na zanimljivu organizaciju prostora s područjem predsoblja ograđenim niskim zidićem.

Cool stan od 47 kvadrata (2)

S lijeve strane predsoblja ulazi se u kuhinju u obliku slova L s bijelim kuhinjskim ormarićima i upečatljivom kuhinjskom pozadinom sive boje. Iz kuhinje se prostor otvara prema blagovaonici i dnevnom boravku koji gleda prema niskom zidiću predsoblja.

Cool stan od 47 kvadrata (3)

Štoviše, taj je zid odlično iskorišten za postavljanje televizora prema kojem su usmjereni svijetli kauč i stolica za odmor. Zagasita opeka koja prekriva zid u dnevnom boravku odnosno blagovaonici jednostavno osvaja, a kombinacija kontrastnog svijetlog namještaja i lijepih komada boje breskve izvrsno izgleda.

Cool stan od 47 kvadrata (4)

Uskim hodnikom iz zajedničke prostorije dolazi se u spavaću sobu koja je uređena u tamnim bojama uz iznimku bijelog ormara za odjeću.

Cool stan od 47 kvadrata (5)

S lijeve strane hodnika nalazi se kupaonica s izvrsnim staklenim tušem bez okvira dok se s desne strane nalaze se ugradbeni ormari. Spavaća soba skriva i jedno iznenađenje, a riječ je o dodatnom prostoru do kojeg se dolazi ljestvama, a u kojem je smješten još jedan krevet.

Foto: Planete Deco

Izvor: jutarnji.hr

Vaš komentar na članak: