Tajna idiličnog doma: Četiri greške koje trebate izbjegavati

Želite da menifestujete nevjerovatan i lijep život, ali imate osjećaj kao da ste se zaglavili u kolotečini, zbunjeni ste ili jednostavno niste sigurni zbog čega se stvari dešavaju na način na koji vi to ne želite? Okrenite se feng shui vještini!

feng-shui

Ova drevna kineska umjetnička forma nevjerovatan je alat ka putu življenja vašeg najvećeg potencijala. Ona može biti od pomoći u bilo kojoj oblasti vašeg života. Ipak, prije nego počnete, izbjegavajte sledeće feng shui greške koje bi mogle predstavljati glavne prepreke u vašem životu.

Negostoljubiva ulazna vrata. Učinite ih atraktivnima! Neka odišu veselom bojom. Vaša ulazna vrata poznata su i pod nazivom “usta chi” i ona su vaš odraz svijetu. Takođe, pobrinite se da je otirač ispred vrata čist i relativno nov. Pored ulaznih vrata ne bi smio biti nered. Kada su vaša ulazna vrata privlačna, to privlači dobre stvari u vaš život.

Stvari ispod kreveta. Kod feng shui-a, vaša spavaća soba jedna je od najvažnijih u vašem domu. Zašto? Zato što je dobar san ključan za dobar život. Ispod kreveta se ne bi trebalo nalaziti bilo šta, kako bi zdrava, srećna energija mogla da cirkuliše.

Stolice, kreveti i aparati koji su aranžirani tako da su vam leđa okrenuta vratima. Bez obzira da li je u pitanju vaš krevet, radni sto ili šporet, najbolje bi bilo da, kada radite ili sjedite, imate pogled na vrata sobe. Na taj način možete se u potpunosti posvetiti onome što radite i biti okrenuti pozitivnoj energiji koja cirkuliše oko vas.

Loše pozicionirana ogledala. Da, ogledala mogu biti izuzetno korisna, ali mogu biti i štetna. Ukoliko ona “odsijecaju” glavu dok prolazite pored njih, podesite ih! Imajte na umu da usitnjen ili deformisan odraz u ogledalu može uticati na vašu sliku o sebi i iako su starinska ogledala veoma moderna, ona ponekad mogu predstavljati problem, jer se ne možete jasno vidjeti u njima.

Izvor: minimagazin.info

Vaš komentar na članak: