Ako vam baterija mobitela ne izdrži niti jedan dan onda je ovo prava stvar za vas!

Danas nema osobe koja može i jedan dan zamisliti bez telefona. Nekima je to prijeko potrebno a nekiam stavr navike . Kako god bilo vjerujemo da svi imate problem sa baterijom pa u tašni nosite one punjače kako vam se mobitel ne bi ugasio dok ne dođete kući.

baterija-mobitela

Otkrit ćemo vam koji su razlozi tako brzog trošenja baterije i kako da riješite ovaj problem .

1. Ne čistite redovno priključak za punjenje a ne samo telefon -  U njemu se tako brzo nakupi prašine iz džepa gdje ga držite

2. Koristite jaku pozadinu – slažemo se da se mnogo bolje vide slova i brojevi ali ta jarka pozadina jede vam bateriju. Radije koristite crno-bijelu koja upola manje troši bateriju.

3.Nosite telefon po rukama – ovo posebno izbjegvajte kada je vani toplo vrijeme. Na toplom vremenu i baterija se zagrijava a u ruci će postati još toplija pa može da se lako pregrije.

4.Stalno vam je uključena auto-rotacija – uključite je samo kada vam je baš potrebna. Taj specijalni senzor koji je odgovoran za rotaciju brzo troši bateriju .

5. Uključeno je maksimalno osvjetljene ekrana – pa pobogu niste u rudniku pa da va mje stalno mrak . Kada ste vani pokušajte da smanjite barem za 40 % . Pomoću te svjetlosti moći ćete vidjeti sve informacije na displeju .

6.Uključena je vibracija – vibracija troši dosta energije telefona . Najbolje je da uključite ili isključite ton ali vibraciju ne uključujte.

7. Uključen vam je WiFi, Bluetooth ili GPS – uz ove funkcije baterija će vam ispariti . Isključite ih čim odradite ono za šta vam treba .

Izvor: vrijemezavas.info

Vaš komentar na članak: